Pc Argb Kontrolu nasıl yapıcam

1Mona

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba arkadaşlar sistemime vatandan geçen hafta color master spectre 240 ml svı soğutucu aldım ve kasama sığmadıgı için kasayı da Segotep Brawe W1 ile değiştirdim kasa ve sıvı soğutucu ARGBSİ uyumlu açalışıyor ancak kontrol edebliecegim bir yer yok kontol etmeyi geçtim ışıkları aç kapa yapabilecegim bir yer yok

Merhaba arkadaşlar sistemime vatandan geçen hafta color master spectre 240 ml svı soğutucu aldım ve kasama sığmadıgı için kasayı da Segotep Brawe W1 ile değiştirdim kasa ve sıvı soğutucu ARGBSİ uyumlu açalışıyor ancak kontrol edebliecegim bir yer yok kontol etmeyi geçtim ışıkları aç kapa yapabilecegim bir yer yok
anakartınızın uygulaması vardır büyük ihtimalle hepsini ordan halledebilirsiniz.

anakartım Msi Pro A620M-E AMD A620 AM5 msı center indirdim ancak ordan yapamadım
Bu anakart 12v ile çalışan 4pinli normal rgb ledleri kontrol edebiliyor kendi soketi ile argb kontrol istiyorsan bir argb kontrolcü modül alman gerek.

Bu anakart 12v ile çalışan 4pinli normal rgb ledleri kontrol edebiliyor kendi soketi ile argb kontrol istiyorsan bir argb kontrolcü modül alman gerek.
kendisi sekronize bir şekilce calışıyor kasayı ben toplamadım kotrol için ekstra kablo bağladı ama sanırsam o yeterli olmuyor dediğiniz kadarıyla
Post automatically merged:

valla ben hem kasa hem soğutma argb kontrolumu msi centerdan yapıyorum direkt yapacağınız yerimi bulamadınız yoksa yapınca olmuyormu acaba?
msi centerde algılamadı

kendisi sekronize bir şekilce calışıyor kasayı ben toplamadım kotrol için ekstra kablo bağladı ama sanırsam o yeterli olmuyor dediğiniz kadarıyla
Post automatically merged:

msi centerde algılamadı
o zaman bilgim yok hocam bende direkt bu şekilde oluyor veya mb yazan yere tıklayarak fanların takılı olduğu pinleri seçerek değiştirilebiliyor arkadaşın dediği gibi anakartla ilgili olabilir
1739301889288.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,748
Üyeler
190,964
Son üye
wanted2259
Geri