10 ay önce topladığım pc 10 aydır sorunsuz çalışıyordu 5 gün önce düzceye okula gideceğim için parçaları çıkartayım zarar gelmesin dedim ekran kartını çıkardım sonra ne olacak fişi çekerim bişey olmaz dedim tekrar taktım öyle bıraktım dün geldim kabloları bağladım bilgisayar açıldı ama monitör sanki hdmi kablosunu hiç bağlamamışım gibi görüntü vermedi kabloyu laptopa taktım görüntüyü verdi yani sorunun kasadan olduğunu gördüm PSU ya bağlı tüm kabloları takıp çıkardım işlemci hariç tüm parçaları takıp çıkardım ramlerin yerini değiştirdim yine yok ekran kartının hdmi portu mu arızalı diye display port ta bağladım yine yok pc açılıyor tahmini olarak şifreyi giriyorum klavye vs çalışıyor alt f4 enter yapıyorum bilgisayar kapanıyor yani masaüstü açılıyor ama görüntü gelmiyor sorun nedir yardımcı olabilir misiniz 2 gündür uğraşıyorum
Sistem : anakart msi a320m işlemci amd ryzen 5 1600 , ekran kartı msi aero 1050ti 4 gb , ram patriot viper 8gb 3200mhz x2 (16gb), SSD adata 240gb , PSU platoon 500w , monitörde sorun yok ama Yazayım hp22x 144hz
Sistem : anakart msi a320m işlemci amd ryzen 5 1600 , ekran kartı msi aero 1050ti 4 gb , ram patriot viper 8gb 3200mhz x2 (16gb), SSD adata 240gb , PSU platoon 500w , monitörde sorun yok ama Yazayım hp22x 144hz