Neler Yeni

Çözüldü✓ PC Bakımı yaptım FPS düştü

hef53

80+
Reaksiyon skoru
15
Arkadaşlar merhaba dün pc bakımını yaptım işlemci termal macunu değiştim ekran kartını temizledim ve açtığımda FPS birden düştü csgoda 250-300 arası alırken 50-150 arası fps alıyorum neden kaynaklı bilen varmı acaba?
Sistem: RX 570 4GB
AMD R5 3500X
8GB 3200Mhz
1tb HDD

İşlemciyi çıkartıp taktın mı temizlik sırasında?

Arkadaşlar merhaba dün pc bakımını yaptım işlemci termal macunu değiştim ekran kartını temizledim ve açtığımda FPS birden düştü csgoda 250-300 arası alırken 50-150 arası fps alıyorum neden kaynaklı bilen varmı acaba?
AMD R5 3500X
8GB 3200Mhz
1tb HDD
büyük ihtimalle grafik birimini ekran krtı yerine işlemcinin beslediği anakarta taktın ondan dolayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parçaları çıkardın mı temizlerken?
başka nasıl temizlenebiliyo acaba ben anakartta termal macun değiştiren (ekran kartının) görmedim

büyük ihtimalle grafik birimini ekran krtı yerine işlemcinin beslediği anakarta taktın ondan dolayı

başka nasıl temizlenebiliyo acaba ben anakartta termal macun değiştiren (ekran kartının) görmedim
Özür dilerim. Ekran kartının macununu değiştirdiğini yazmamış.

AMD R5 3500X
8GB 3200Mhz
1tb HDD
Eğer OC varsa Ekran kartı ve Ram'de onlar silinmiş olabilir.

Özür dilerim. Ekran kartının macununu değiştirdiğini yazmamış.

Eğer OC varsa Ekran kartı ve Ram'de onlar silinmiş olabilir.
diğer konuda yazmıştı herhalde nedense ceza yedi neyse belki işlemci macunu değiştirdimnle temizledimi karıştırmışımdır ben özür dilerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,207
Üyeler
173,332
Son üye
Latth
Geri