Neler Yeni

PC Baya Kendi Kapanıp Açıldı Şimdi İnterneti Görmüyor

Castollo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Akın Can HANÇER
Selamlar, PC ue winrar kurdum. Kurduktan sonra PC bir 10 kere kendi kendine kapanip acildi. Hatta sonra oturumunuz filan otomatik kapanacak yazisi geldi. Sonra artik pc interneti gormemeye basladi. Hatta sistem geri yukleme yaptim ayni. Aygit yoneticisinden surucuye baktigimda guncel oldugu gozukuyor. Ne yapmam lazim.

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
Selamlar, PC ue winrar kurdum. Kurduktan sonra PC bir 10 kere kendi kendine kapanip acildi. Hatta sonra oturumunuz filan otomatik kapanacak yazisi geldi. Sonra artik pc interneti gormemeye basladi. Hatta sistem geri yukleme yaptim ayni. Aygit yoneticisinden surucuye baktigimda guncel oldugu gozukuyor. Ne yapmam lazim.
Nereden kurdunuz winrarı ?

Tolgax güneş

80+ Bronze
Direk format bence bende 3 kere kapandı crack oyun indirdim Hack sandık format attım düzeldş

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Hocam steam da csgo birde rainbow yukledim o kadar da yani winrari kendi sitesinden yukledim anlamadim valla ya
Biraz tuhaf. İlk defa böyle bir şey gördüm. Eğer başka cihaz varsa kurulum dosyasını flash belleğe atıp kurabilirsiniz antivirüsü.

Castollo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Akın Can HANÇER
Windows defender tehdit bulamadi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz tuhaf. İlk defa böyle bir şey gördüm. Eğer başka cihaz varsa kurulum dosyasını flash belleğe atıp kurabilirsiniz antivirüsü.
Ya ben sistemi 2 gun once topladim. Biosta XMP acmaktan baska bisi yapmadim. Acaba birseyler yapmam mi lazim di
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşin tuhaf kismi telefon ile interneti pc ye baglayabiliyorum

Son düzenleme:
Top Bottom