Neler Yeni

Pc boştayken fanlar duruyor ?

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
Arkadaşlar oyun indiriyorum güç ayarlarindan guc tasarrufunu sectim tum programlari kapattim sadece oyun iniyor yani , bu sürecte fanlar duruyor sikinti cikarir mi acaba ek olarak sivi sogutmada var.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,495
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşlar oyun indiriyorum güç ayarlarindan guc tasarrufunu sectim tum programlari kapattim sadece oyun iniyor yani , bu sürecte fanlar duruyor sikinti cikarir mi acaba ek olarak sivi sogutmada var.
Sıcaklıklar yükselmiyorsa sorun yok

Zbyrtmr

80+
Güç tasarrufunda, tasarruf etmek için belli bir sıcaklığa çıkana kadar fanları kapatıyordur. Emin olmak için güç tasarrufunda iken bir oyun aç 5dk kadar oyna, eğer fanlar çalışmaya başlıyorsa sorun yoktur.

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normalde fanlar calisiyor fakat 5dk gecince kasa power tusu yanip sonuyor fanlarda duruyor simdi ekran ksrti derecesine baktim 27ydi islemciye bakmadim ama kasanin etrafina dokundum sicak yer yoktu

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Normal, belli bir sıcaklığa yükselince otomatik çalışır.

Hydranoid

80+ Bronze
Sıkıntı çıkarmaz markanın keyfine göre yük altında 50-60 derecede fanları çalıştırır şu an gerek duymuyor. Tavsiyem görev yöneticisinden dereceye bakmanız ve bilgisayarı kapatmadan önce 40 derecenin üzerindeyse ekran kartı yazılımından veya afterburnerdan biraz fanları açıp öyle sistemi kapatmanız. Bir de eğer 60 derece üzerinde fan açmıyorsa sorun olabilir ama yoktur büyük ihtimalle

Zbyrtmr

80+
Normalde fanlar calisiyor fakat 5dk gecince kasa power tusu yanip sonuyor fanlarda duruyor simdi ekran ksrti derecesine baktim 27ydi islemciye bakmadim ama kasanin etrafina dokundum sicak yer yoktu
O zaman bir sorun yoktur. Zaten sıcaklık artınca otomatik devreye girer.

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok sağolun icim rahat degildi rahatladim simdi iyi aksamlar ekran karti 27derece gosteriyor.

Zbyrtmr

80+
Çok sağolun icim rahat degildi rahatladim simdi iyi aksamlar ekran karti 27derece gosteriyor.
Birde şöyle içinizi rahatlatayım, eğer işlemci veya ekran kartı yüksek sıcaklıklara çıkarsa 90-100 derece gibi, kendini korumaya almak için otomatik olarak bilgisayarı kapatıyor. Sıcaklıktan dolayı kolay kolay yanacak şeyler değil bunlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,373
Üyeler
163,823
Son üye
konusanmeyvesuyu
Top Bottom