Neler Yeni

PC çakma DS4'ü görmüyor.

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
Şu an elimde 1 çakma 1 de orjinal DS4 var. Orjinal olanı kullanıyordum ama darbe alma sonrası nereye taksam turuncu ışık anlık yanıp sönüyor. Bu arada kol çalışıyor sıkıntı yok PS'yi açtığımda falan kullanabiliyorum ama şarj almıyor. Şarj almadığı içinde PC'ye bağlı kalamıyor. Çakma olanı deniyim dedim PC'ye taktığımda turuncu ışık yanıyor şarj alıyor bağlı kalıyor fakat PC hiçbir şekilde görmüyor DS4 Windows programını denedim hiçbir şekilde görmüyor. 2 kolu da resetledim ufak delikten ama ne yaptıysam olmadı. Ne yapmalıyım?

Engeuc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Ng3
Sanırım kolda batarya arızası var ps4 e kablo ile bağladığınızda kol şarj oluyor göstergesinin orada soru işareti var mı ?
1703506910379.png

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırım kolda batarya arızası var ps4 e kablo ile bağladığınızda kol şarj oluyor göstergesinin orada soru işareti var mı ?
Alıntıyı görüntüle
Kolu en son taktığımda şarjı fulldu dediğiniz yere bakmıştım ama 3 şarj dişi gösteriyordu sadece kabloyu taktıktan sonra bi hareket olmadı. Deniyim tekrar kolun şarjını azaltıp.

Engeuc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Ng3
Kolu en son taktığımda şarjı fulldu dediğiniz yere bakmıştım ama 3 şarj dişi gösteriyordu sadece kabloyu taktıktan sonra bi hareket olmadı. Deniyim tekrar kolun şarjını azaltıp.
Kolun şarjı olsa da olmasa da bir sorun varsa kablo ile bağladığınızda o işaret çıkacaktır .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,844
Üyeler
161,923
Son üye
tarikciyan65
Top Bottom