Neler Yeni

PC ÇALIŞIYOR EKRAN GELMİYOR

MburakY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Burak Yöndem
Oyun oynarken birden garip yüksek dııtt diye bir ses gelmeye başladı ve pc dondu hiçbir şekilde bir işlem yapamadım güç tuşuna basılı tutup kapattım mecburen ve sonrasında baya denemem rağmen açamadım. Tuşa basıyorum ışıklar yanıyor fanlar dönüyor ekran gelmiyor. Ne yapabilirim. Çözüm öneriniz var mı?

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Oyun oynarken birden garip yüksek dııtt diye bir ses gelmeye başladı ve pc dondu hiçbir şekilde bir işlem yapamadım güç tuşuna basılı tutup kapattım mecburen ve sonrasında baya denemem rağmen açamadım. Tuşa basıyorum ışıklar yanıyor fanlar dönüyor ekran gelmiyor. Ne yapabilirim. Çözüm öneriniz var mı?
Sistemini yazar mısın?

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Da MD 2 sistem, b 450 mk ryzen 3 3100 gtx 1650 super phoenix 480 gb patriot ssd Sharkoon kasa ve güç kaynağı.
Sorununa benzer bir sorunu daha önce yaşamıştım. Ekran kartını çıkarıp yeniden takar mısın kasana.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
dıt sesi gelme sorunnu bende yaşadım bir sürü yol denedim internetde bu sorunu yaşayan çok az kişi var kendi kendine düzeldi 1 2 ay sonra tekrar başladı ve yine düzeldi ama bende ekran gelmeme sorunu yoktu

Mr.Zatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mustafa Emir KILIÇ
Girişleri kontrol ettiniz mi ?

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
Reis 3 hafta önce bende aynı sorunu yaşamıştım.Bilgisayarciya gittim adam iki çıkartıp taktı çalıştı statik elektrik varmış dedi olabilir belki sendede.Cunku bendede aynı şekilde her şey çalışıyor sadece görüntü gelmiyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yada ekran kartı bozuk olabilir

MburakY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Burak Yöndem
Reis 3 hafta önce bende aynı sorunu yaşamıştım.Bilgisayarciya gittim adam iki çıkartıp taktı çalıştı statik elektrik varmış dedi olabilir belki sendede.Cunku bendede aynı şekilde her şey çalışıyor sadece görüntü gelmiyordu

Yada ekran kartı bozuk olabilir
Elimle içinde fazla uğraştım aslında olabilir peki nasıl boşaltıcam elektriği

Hocam anakartta kırmazız ışık yanıyormu
ekran kartının bağlandığı yerde turuncu bir ışık var kırmızı yok ama daha öncede yoktu

MburakY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Burak Yöndem
Cevap verenlere teşekkür ederim aradım itopyayı teknik servis için yarın pc yi göndereceğim.

Top Bottom