alidemir8462
80+
gamegaraj ise iletişime gec onların müşteri hhizmetleri tamiri falan iyi bayramdan sonra en kötü değiştirirlerGamegaraj 3070ti hazır sistem dün çalışıyordu
gamegaraj ise iletişime gec onların müşteri hhizmetleri tamiri falan iyi bayramdan sonra en kötü değiştirirlerGamegaraj 3070ti hazır sistem dün çalışıyordu
Tmmgamegaraj ise iletişime gec onların müşteri hhizmetleri tamiri falan iyi bayramdan sonra en kötü değiştirirler
Sistemi komple cikartayim miSisteminizde statik elektrik olabilir. Parçaları takıp çıkart.Ramlerin uçlarını silgiyle sil. Düzelmesse tekrar dene. Aynısını bende yaşadım bunları yaptıktan sonra düzeldi.
İşlemciyi çıkartmak termal macun yok ama istersen kasadan cikartabilirimTmm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistemi komple cikartayim mi
Tmm
İşlemciyi çıkartmak termal macun yok ama istersen kasadan cikarta
bence hiç uğraşmayın yaptıysanız işe yaramadıysa direk bence gamegaraja başvurun.Tmm
İşlemciyi çıkartmak termal macun yok ama istersen kasadan cikartabilirim
Tm ozaman yarın ariyimbence hiç uğraşmayın yaptıysanız işe yaramadıysa direk bence gamegaraja başvurun.
başka bir şey yaparsanız sistem daha kötü olabilir.bence hiç uğraşmayın yaptıysanız işe yaramadıysa direk bence gamegaraja başvurun.
aynenTm ozaman yarın ariyim
monitör konusunda özür dilerim orda başka bir şey anlatamaya çalıştım.Tm ozaman yarın ariyim
Para olsa 2kya gecicem darboğaz olur dedin haklısın bazı oyunlarda yapabilir ama dediğim gibibaşka bir şey yaparsanız sistem daha kötü olabilir.
aynen
monitör konusunda özür dilerim orda başka bir şey anlatamaya çalıştım.
16250tl ver ertesi gün böyle olsun cildiricam xjwjdjjwBen de çözemedim servis yolu gözüktü :/
Bende olduğu zaman bu olay kendim çözememiştim. Gittim bi tane bilgisayarcıya adam bütün parçaları başka bilgisayara taktı çıkarttı yine taktı yine çıkardı derken en son görüntü geldi işte. Bende yeni almıştım bilgisayarı düzeltti işte. Allah razı olsun o bilgisayarcıdan parada almadı benden.Tmm
İşlemciyi çıkartmak termal macun yok ama istersen kasadan cikartabilirim
En iyisi geri göndermekBende olduğu zaman bu olay kendim çözememiştim. Gittim bi tane bilgisayarcıya adam bütün parçaları başka bilgisayara taktı çıkarttı yine taktı yine çıkardı derken en son görüntü geldi işte. Bende yeni almıştım bilgisayarı düzeltti işte. Allah razı olsun o bilgisayarcıdan parada almadı benden.