PC çalışmıyor nolur yardım edin

Reaksiyon skoru
4
şu videodaki elemanın yaptığı gibi yaptım valo hata veriyordu secury boot mu ne istiyordu yaptım save reset dedim ve bilgisayar çalışmıyor kafayı yicem yardım edin klavye monitör fare hiçbiri calismiyo ekran kartinin fanları 3sn donuyo sonra 5sn kapaniyo kasanın ışıklar yaniyor

şu videodaki elemanın yaptığı gibi yaptım valo hata veriyordu secury boot mu ne istiyordu yaptım save reset dedim ve bilgisayar çalışmıyor kafayı yicem yardım edin klavye monitör fare hiçbiri calismiyo ekran kartinin fanları 3sn donuyo sonra 5sn kapaniyo kasanın ışıklar yaniyor
Bios'a girebiliyormusun?

bios pilini çıkart 5-10 dk bekle tekrar tak

Ekran kartını sokup taksam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bios pili nerede peki

o ayarı yaptıktan sonra format atman gerekir o ayar sistem dosyalarını değiştiren bir işlemdir Sadece Formattan önce yapılması gerekir çalışan sisteme yaparsan Ya görüntü alamazsın yada sürekli pc reset atar.

Ekler

• 126489-1_large.jpg
    126489-1_large.jpg
    357.3 KB · Hit: 32
Yaptığın işlemi geri alarak sistemi geri açabilirsin. Tabi Hiç görüntü gelmiyorsa Kasanın içinde Bulunan Pili çıkarıp Pilin çevresinde duran metal ile altında duran metali birbirine değdirerek + ve - yi tornavida yardımıyla anakarta kısa devre yaptırıp bios sıfırlamak mümkün.

Hocam pili çıkartıp takmak yetcek değil mi format fln lazım mi yoksa

Hiçbir işe yaramadı birisi yardım etsin artık ya

Son düzenleme:
Lan birisi bir şey yazsın kimse mi görmüyor

Bilgisayar açılıp kapanıyor full

Lan birisi bir şey yazsın kimse mi görmüyor

Bilgisayar açılıp kapanıyor full
Sakin olun.
Bios pili çıkartıp bekleyin 10-15 dk geçsin
Bu arada kasaya gelen gücü kesip 3-4 kez pc açma tuşuna basın arada 3-4 saniye basılı tutun pc içindeki tüm elektrik boşalsın sonra bios pilini takıp deneyin

Dediğinizi yaptım ama olmuyor

Biosla alakalı değilse ?

Birisi farklı bir şey önerebilir mi

Mesajlarımı gören birileri var mı?

Sakin olun.
Bios pili çıkartıp bekleyin 10-15 dk geçsin
Bu arada kasaya gelen gücü kesip 3-4 kez pc açma tuşuna basın arada 3-4 saniye basılı tutun pc içindeki tüm elektrik boşalsın sonra bios pilini takıp deneyin
Hocam olmadı var mı önerin

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,912
Üyeler
174,940
Son üye
adanalioyuncu
Geri