- Reaksiyon skoru
- 4,678
sabah driver sılındı bende onceden yaptıgım gıbı yapmayın konu actım onceden sıteden ındırıp tekrar kuruyordum bir bakıam onarım yapyıodum ddu ile sıldım yaptım sonra bır arkadaşın onerdıgı sekılde yaptım ve sonrasında çok fazla drop gırmeye başladı valorantta hattı hesabı yok forza horıron 4 tede su hatayı aldım hızlı gıyodum onde bır yerde grafık yuklenmedı etraf boşlu koldu beyaz sonra hata mesajı verdı oyun kendı ıcınde sebebıu nedır acaba çok can sıkmaya başladı ekran kartı bozuk olabılır dıyenler oldu 3 4 ghundur oluyor drıver ın bozulmasımı dıyım artık
DÜŞÜK YAYIN BANT GENİŞLİĞİ
Oyun.yayında gecikmeler tespit etti. Bu durum kısıtlı bant
genişliğinden veya kısıtlı işlemci kaynaklarından meydana
gelıyor olabilir.
A= TAMAM
B=MESAJI TEKRAR GÖSTERME
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nedense forzadakı hatayı atamadım şöyle yazayımsabah driver sılındı bende onceden yaptıgım gıbı yapmayın konu actım onceden sıteden ındırıp tekrar kuruyordum bir bakıam onarım yapyıodum ddu ile sıldım yaptım sonra bır arkadaşın onerdıgı sekılde yaptım ve sonrasında çok fazla drop gırmeye başladı valorantta hattı hesabı yok forza horıron 4 tede su hatayı aldım hızlı gıyodum onde bır yerde grafık yuklenmedı etraf boşlu koldu beyaz sonra hata mesajı verdı oyun kendı ıcınde sebebıu nedır acaba çok can sıkmaya başladı ekran kartı bozuk olabılır dıyenler oldu 3 4 ghundur oluyor drıver ın bozulmasımı dıyım artık
DÜŞÜK YAYIN BANT GENİŞLİĞİ
Oyun.yayında gecikmeler tespit etti. Bu durum kısıtlı bant
genişliğinden veya kısıtlı işlemci kaynaklarından meydana
gelıyor olabilir.
A= TAMAM
B=MESAJI TEKRAR GÖSTERME