Bendede mhz 3200 cektim sicaklik artiyor kaca cekecegimi bilmiyorum dogrusu kaca cekmem lazim 2133 deyken 69 larda geziyordu 3200 cekince 80 85 se ciktichrome 1gb rahat yiyor o da acik olunca %87 oluyor ama kapatinca bile %81 de kaliyor
steam i de kapattim 500mb fln yiyor
16 x 2 - 32gb ram cl30 6000mhz
neden boyle
Alıntıyı görüntüle
Buyuk ihtimal sendede o olabilirBendede mhz 3200 cektim sicaklik artiyor kaca cekecegimi bilmiyorum dogrusu kaca cekmem lazim 2133 deyken 69 larda geziyordu 3200 cekince 80 85 se cikti
hocam gorev yoneticisinden en cok ram yiyen diye ayarladim zaten o da windows giris deneyimi imisArka planda RAM sömüren bir şey var. RAM leri en çok kullanan programlara baksana.
olabilir ama gta v girdimprogramlardan biri memory leak sebebiyet veriyor oalbilir. Onun haricinde windows her zaman olan rami utilize edip kullanmaya çalışıyor kullanılmayan ram kötü ram. Bırak kullansın pc istediği kadar
13 gb mi hocambende 32 var 13 kullanılıyor
oda baska program acıkken normalde 6 7
alakası yok başka bir şey ramini sömüyor gözümüyor pcye restart athocam gorev yoneticisinden en cok ram yiyen diye ayarladim zaten o da windows giris deneyimi imis
o da sey iste pc acarken sifre ni arka plan resmini baslangic uygulamarini ayarliomus ta ayarlayip ram tuketimini azaltmali pc acali 4 saat oldu hala 250mb tuketio kapatinca geri gelio hemen
olabilir ama gta v girdim
ve her 1 dk da 3 4 defa drop yedim dun de boyleydi bugun devam edince kurcalamaya basladim
hwinfo dan gordugum kadariyla cidden ramler dolmus ve sanal bellege bile dayanmis maksimum da (bu ss i gta v oyanrken cektim)
13 gb mi hocam