Neler Yeni

PC çok ısınıyor. Fanlar yanlış mı?

Flower

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüseyin Yiğit Karakaya
Merhaba kasanın fanları görseldeki gibidir başka bir bilgisayarda fanların yönü farklıydı. Sıcaklıklara baktığım zaman işlemci boşta 60 civarı oyunda ise 90-100 arası aşağıya fotoğraf bırakıyorum. Fanların yönümü değiştirmeliyim yoksa başka bir şey mi yapmalıyım (termal macun yeni) yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekler

• oyunda 2.jpg
    oyunda 2.jpg
    1.4 MB · Hit: 1,585
  • oyunda.jpg
    oyunda.jpg
    1.3 MB · Hit: 686
  • boşta.jpg
    boşta.jpg
    2.1 MB · Hit: 715
  • kasa fanı 2.jpg
    kasa fanı 2.jpg
    747.9 KB · Hit: 731
  • pc kasa fanı.jpg
    pc kasa fanı.jpg
    654 KB · Hit: 772

atiizdmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Atilla
Kule tipi soğutucu al geç uğraşma böyle şeylerle. Bir de macunu sürerken dikkat et çarpı şeklinde sür soğutucuyu oturttuktan sonra bidaha kaldırma. Vidaları 1-3-2-4 şeklinde sık. Bütcen kısıtlıysa 2. Elde bir sürü uygun fiyatlı denk geliyor.
Biraz araştırdım sabit rpm bir fan iş görmez bu ilk işin bunu değiştirmek olsun

Ekler

• IMG_6806.jpeg
    IMG_6806.jpeg
    59.6 KB · Hit: 44
Son düzenleme:

urn4ga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ali Çağan Sağlam
Instagram
r3kt_cakar
Steam
xelinxgov
Discord
urn4ga#8787
Reddit
urn4ga
Hocam söktüm de macun gitmiş gibi fan da çok sıcaktı kendim sürsem sürebilirmiyim acaba önceki sefer bilgisayarcı birine sürdürmüştüm ama taşmış gibi
Hocam o macun yetmez. İşlemcinin yarısı görünüyor apaçık. Kaliteli bir macun alıp kendiniz sürün bunu zor bir işlem değil.

Flower

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüseyin Yiğit Karakaya
Hocam o macun yetmez. İşlemcinin yarısı görünüyor apaçık. Kaliteli bir macun alıp kendiniz sürün bunu zor bir işlem değil.
Dostum o fotoğraftaki zaten sürülmemiş hâli ben sürdüm taşmadan kapliyacak kadar ama durun bu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
İsmail Aktuğ
Merhaba kasanın fanları görseldeki gibidir başka bir bilgisayarda fanların yönü farklıydı. Sıcaklıklara baktığım zaman işlemci boşta 60 civarı oyunda ise 90-100 arası aşağıya fotoğraf bırakıyorum. Fanların yönümü değiştirmeliyim yoksa başka bir şey mi yapmalıyım (termal macun yeni) yardımcı olursanız çok sevinir

Flower

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüseyin Yiğit Karakaya
Arkadaşlar bunların sonucunda işlemciye önerebileceğiniz ucuz soğutucu varmıdır?

Top Bottom