yardımcı olduysam ne mutluhalletim hocam boş boş bende yüklü olmayan bütün oyunlar yer kaplıyormuş hepsini tek tek elimle temizledim yinede istediğim kadar açamasamda 60gb yer açabildim
yardımcı olduysam ne mutluhalletim hocam boş boş bende yüklü olmayan bütün oyunlar yer kaplıyormuş hepsini tek tek elimle temizledim yinede istediğim kadar açamasamda 60gb yer açabildim
yardımcı olduysam ne mutlu
hocam halletim yinede sağolun çok saçma bir şekilde hayatımda görmediğim tuhaf videolar drakein videoları tuhaf japon videoları vardı steam dosyasında virüs olabilir mi yani böyle şeyler bilgisayarıma inemez walpepar engine dosyasının içinde tuhaf tuhaf şeyler hepsini sildim 100gb acıldıBCUninstaller tavsiye ederim. Arta kalan her şeyi tek seferde silip atıyor arayüzü türkçe ve oldukça kullanıcı dostu.
Malesef bir fikrim yok bu konu ile ilgili. İstersen yeni bir konu açabilirsin. Daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktırAlıntıyı görüntüle
hocam bir de burada steamdan atölyeden bieşyler indirmişim ama şuan ben dlc mod falan kullanmıyorum bunlar yüklü kalmış hangi oyuna ait olduklarını nereden bulucam kodları var sadece yanlış bir şey silmek istemem
hocam hepsini sildim içinde alakasız ve iğrenç şeyler vardı steam workshop atölye yani böyle şeyleri benden habersiz nasıl indirebilir anlamadımMalesef bir fikrim yok bu konu ile ilgili. İstersen yeni bir konu açabilirsin. Daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır