Neler Yeni

PC de 245gb lik oyun var ama yer bitti

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Baran
yardımcı olduysam ne mutlu
1731150896928.png

hocam bir de burada steamdan atölyeden bieşyler indirmişim ama şuan ben dlc mod falan kullanmıyorum bunlar yüklü kalmış hangi oyuna ait olduklarını nereden bulucam kodları var sadece yanlış bir şey silmek istemem

Thadox

80+ Bronze
BCUninstaller tavsiye ederim. Arta kalan her şeyi tek seferde silip atıyor arayüzü türkçe ve oldukça kullanıcı dostu.

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Baran
dosyalara tek tek baktımda tuhaf +18 videolar yüklemiş kendiliğinden steam dosyasının içinde duruyorlar ve haberim yok çok eminim böyle şeylerde yüklemedim steamle alakası ne
Mesaj otomatik birleştirildi:

BCUninstaller tavsiye ederim. Arta kalan her şeyi tek seferde silip atıyor arayüzü türkçe ve oldukça kullanıcı dostu.
hocam halletim yinede sağolun çok saçma bir şekilde hayatımda görmediğim tuhaf videolar drakein videoları tuhaf japon videoları vardı steam dosyasında virüs olabilir mi yani böyle şeyler bilgisayarıma inemez walpepar engine dosyasının içinde tuhaf tuhaf şeyler hepsini sildim 100gb acıldı

Son düzenleme:

ymree13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Yunus Emre
Alıntıyı görüntüle
hocam bir de burada steamdan atölyeden bieşyler indirmişim ama şuan ben dlc mod falan kullanmıyorum bunlar yüklü kalmış hangi oyuna ait olduklarını nereden bulucam kodları var sadece yanlış bir şey silmek istemem
Malesef bir fikrim yok bu konu ile ilgili. İstersen yeni bir konu açabilirsin. Daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Baran
Malesef bir fikrim yok bu konu ile ilgili. İstersen yeni bir konu açabilirsin. Daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır
hocam hepsini sildim içinde alakasız ve iğrenç şeyler vardı steam workshop atölye yani böyle şeyleri benden habersiz nasıl indirebilir anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,754
Üyeler
161,488
Son üye
Flwz
Top Bottom