Her bilgisayarda olabilicek birşeymi hocamcoil whine bir arıza değil.özellikle bir şey yapmana gerek yok cızırtı sesi gelirse anlarsın zaten
Hocam eğer gelmiyorsa coil while yokmudur demekGelen sesten anlayabilirsin ki Coil Whine'ın bilgisayara hiçbir etkisi yoktur sadece ses çıkartır. Kulaklık kullanıyorsan pek sorun edilecek bir şey değil bence.
her bilgisayarda olmaz ama ekran kartı ve psularda baya yaygın,yüke binince veya mouseyi oynatınca cızırtı sesi geliyor zararı yok sadece sesHer bilgisayarda olabilicek birşeymi hocam
Evet. Ama sonradan da oluşabilir bu durum. RX 6600 kullanıcısıyım benim 2 hafta sonradan başlamıştı ama pek sorun etmiyorum ve her bilgisayarda oluşabilir bu durum.Her bilgisayarda olabilicek birşeymi hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam eğer gelmiyorsa coil while yokmudur demek
Hocam yükle yüksüz olup olmadığı nasıl anlaşılır şimdi PC yi kurdum kasadan ses gelmiyorsa yokmudur demekher bilgisayarda olmaz ama ekran kartı ve psularda baya yaygın,yüke binince veya mouseyi oynatınca cızırtı sesi geliyor zararı yok sadece ses
Hocam sonradan neden oluşuyor elektirik gittikten sonrada olabilirmiEvet. Ama sonradan da oluşabilir bu durum. RX 6600 kullanıcısıyım benim 2 hafta sonradan başlamıştı ama pek sorun etmiyorum ve her bilgisayarda oluşabilir bu durum.
Genellikle ekran kartına yük bindiğinde oluşur bu durum. Yani oyun falan oynadığında ses çıkma olasılığı artar çünkü karta yük biner. Sen kurduktan artık şansına bağlı dostum. Bakmışsın 1 ay sonra çıkar sorun. Ses gelmediği sürece yoktur demek cızırtılı bir ses olur Coil Whine.Hocam yükle yüksüz olup olmadığı nasıl anlaşılır şimdi PC yi kurdum kasadan ses gelmiyorsa yokmudur demek
Elektriklerle pek alakası yok ekran kartı bobinleriyle alakalı bir durum.Hocam yükle yüksüz olup olmadığı nasıl anlaşılır şimdi PC yi kurdum kasadan ses gelmiyorsa yokmudur demek
Hocam sonradan neden oluşuyor elektirik gittikten sonrada olabilirmi
Mesela oyunları ultrada oynayınca yük bindiği için coil whine oluşurmuGenellikle ekran kartına yük bindiğinde oluşur bu durum. Yani oyun falan oynadığında ses çıkma olasılığı artar çünkü karta yük biner. Sen kurduktan artık şansına bağlı dostum. Bakmışsın 1 ay sonra çıkar sorun. Ses gelmediği sürece yoktur demek cızırtılı bir ses olur Coil Whine.
Yük binmesi yeterli oluyor ultra veya low farkeder mi bilmem.Mesela oyunları ultrada oynayınca yük bindiği için coil whine oluşurmu
Hocam çok karışık bir şey ya çok korkuyorum oyunları ultrada oynayıncada coil whine oluşabilirmigittikçe azalabilirde coil whine,bi adam 20 gün boyunca yükte bırakmış gözle görülür azalış var sanırım o bobinlerden akım geçtikçe alışıyor ses azalıyor yani teknik olarak tanımı nasıl bilmiyorum
Hocam mesela 1660 Süperli Ve R5 3600X li birindede olabilirmi herkezde olurmu yaniYük binmesi yeterli oluyor ultra veya low farkeder mi bilmem.
Dostum bende de Coil Whine var. Bazen PC boştayken çıkıyor ses bazen de GTA 5 Full Ultra ayarlar MSAA 4X'de çıt çıkartmıyor. Garip bir durum fakat sesten başka hiçbir etkisi yok sadece ses.Hocam çok karışık bir şey ya çok korkuyorum oyunları ultrada oynayıncada coil whine oluşabilirmi
3090'da bile çıkabilir.Hocam çok karışık bir şey ya çok korkuyorum oyunları ultrada oynayıncada coil whine oluşabilirmi
Hocam mesela 1660 Süperli Ve R5 3600X li birindede olabilirmi herkezde olurmu yani