Pc de inat tv sorunu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Sucuklumen42

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
164
Beyler pc ye kurdum ama internetim iyi bluestacksa kurdum giriyom yayina surekli tekliyor neden boyle

o pc ile alakalı değil bence çünkü mobilde de aynısı yaşanıyor, görüntü dona dona ilerliyor

Abi stremio varken Türk halkının babasının malıymış gibi inat tv övmesine zerre anlam veremiyorum rezalet bir uygulama içindeki her şey dizipalda bile var gidin stremio yükleyin adam akıllı bi torrent servisi kullanın

Abi stremio varken Türk halkının babasının malıymış gibi inat tv övmesine zerre anlam veremiyorum rezalet bir uygulama içindeki her şey dizipalda bile var gidin stremio yükleyin adam akıllı bi torrent servisi kullanın
Detay verebilir misin

hacım bana lınk atta yukleyım

Detay verebilir misin
hacım bana lınk atta yukleyım
Stremio yazın ilk siteden indirin uygulamasonra verdiğim linklerden eklentileri yükleyin hepsi bizzat kullandığım eklentiler çoğuna özel ayar ve filtre yaptım mobil uygulamasıda var hesap oluşturursanız eklentileri eşitler kaldığın yerden izleme gibi özellikleri PC ve mobilde senkronize şekilde kullanabilirsiniz dünyanın en büyük korsan yayın arşivine hoşgeldiniz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,288
Üyeler
187,812
Son üye
SoftBlack
Geri