Sucuklumen42
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 164
Beyler pc ye kurdum ama internetim iyi bluestacksa kurdum giriyom yayina surekli tekliyor neden boyle
ucuz etin yahnisi kankaBeyler pc ye kurdum ama internetim iyi bluestacksa kurdum giriyom yayina surekli tekliyor neden boyle
Detay verebilir misinAbi stremio varken Türk halkının babasının malıymış gibi inat tv övmesine zerre anlam veremiyorum rezalet bir uygulama içindeki her şey dizipalda bile var gidin stremio yükleyin adam akıllı bi torrent servisi kullanın
hacım bana lınk atta yukleyımAbi stremio varken Türk halkının babasının malıymış gibi inat tv övmesine zerre anlam veremiyorum rezalet bir uygulama içindeki her şey dizipalda bile var gidin stremio yükleyin adam akıllı bi torrent servisi kullanın
Detay verebilir misin
Stremio yazın ilk siteden indirin uygulamasonra verdiğim linklerden eklentileri yükleyin hepsi bizzat kullandığım eklentiler çoğuna özel ayar ve filtre yaptım mobil uygulamasıda var hesap oluşturursanız eklentileri eşitler kaldığın yerden izleme gibi özellikleri PC ve mobilde senkronize şekilde kullanabilirsiniz dünyanın en büyük korsan yayın arşivine hoşgeldinizhacım bana lınk atta yukleyım
torrentio.strem.fun