Bizim tarife zaten 5 mbs bize yetiyoda telde bu 5mbs yi tam anlamıyla kullanabilirken pc de 800kbs lerde geziyor¿¿¿4-5 mbps iyi mi? dostum? Ayrıca kb'larda indirmekte hızlı sayılmaz. PC de kaç mbps hız alıyorsun?
İndirmemi 800 kb larda yoksa hız testi yaptığında uploadmı 800 kb dostum?Bizim tarife zaten 5 mbs bize yetiyoda telde bu 5mbs yi tam anlamıyla kullanabilirken PC de 800kbs lerde geziyor¿¿¿
Speedtest de 4.5mbs fln gösteriyor lakin steamde fln bi oyun indirdigimde 800kbs lerde dowloanddan bahsediyorumİndirmemi 800 kb larda yoksa hız testi yaptığında uploadmı 800 kb dostum?
Ya ab ben uploaddan bahsetmiyorum zaten dowland dan bahsediyorumDostum normal olan bu zaten sen ne bekliyorsun? Upload ile indirme aynı değildir. 8-9 upload alıyorsan 1mb hızda anca indirirsin. Normal yani
Yanlış yazmışım bende downland dan bahsediyorum işteYa ab ben uploaddan bahsetmiyorum zaten dowland dan bahsediyorum
Dostum sen şunu bil yeter. Paketin 5 mbs iken PC de 4.5 hız alıyorsun olması gerekende budur zaten enteresan bir durum yok okey? İndirme yaparken downland 4.5 mbps ise sen 4.5 mb hızında indirmezsin. İkisi farklı şeylerdir.Ab sen şimdi demiyormusun eğer 8 9 uploadın varsa 1mbs indirirsin diye
Ama telefonda indiriyorum¿Dostum sen şunu bil yeter. Paketin 5 mbs iken PC de 4.5 hız alıyorsun olması gerekende budur zaten enteresan bir durum yok okey? İndirme yaparken downland 4.5 mbps ise sen 4.5 mb hızında indirmezsin. İkisi farklı şeylerdir.
Telefondada en fazla o hızda indirirsin sen fark etmiyorsundur. Hem telefondaki uygulamaların boyutu düşük olduğu için hızlı inerAma telefonda indiriyorum¿