Neler Yeni

pc de kasma donma sorunu

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
son günler de bilgisayarım açıldığında uygulamalar eskisinden daha geç başlıyor ve rdr2 oynarken arkada indirme yapıyorum aşırı takılma oluyor gamepass aldığım için çoğu oyunu oynayıp bitirip siliyorum bunun hdd ye bir zararı olurmu ayrıca 100gb gibi boş bir alanım var bu kasmaya neden olurmu ? ssd ise 50 gb boş alanım var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
son günler de bilgisayarım açıldığında uygulamalar eskisinden daha geç başlıyor ve rdr2 oynarken arkada indirme yapıyorum aşırı takılma oluyor gamepass aldığım için çoğu oyunu oynayıp bitirip siliyorum bunun hdd ye bir zararı olurmu ayrıca 100gb gibi boş bir alanım var bu kasmaya neden olurmu ? ssd ise 50 gb boş alanım var.
zararı olmaz. HDD ve SSD kabloları milim oynayınca bile böyle sorunlar olabiliyor SSD veya HDDnizde %100 kullanım sorunu var mı aygıt yöneticisinde hiçbirşey yapmıyorken bile %100 kullanılıyor mu?

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zararı olmaz. HDD ve SSD kabloları milim oynayınca bile böyle sorunlar olabiliyor SSD veya HDDnizde %100 kullanım sorunu var mı aygıt yöneticisinde hiçbirşey yapmıyorken bile %100 kullanılıyor mu?
Aygıt yöneticisine girdim ama bulamadim nereden bakacağım ne kadar kullandığına

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
HDSentinel indirip fotorğaf ata rmısın

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Resim gönderemiyorum bazi sorunlarla karsilastik hatasi veriyor
Insta adresim whoisorhan yazabilirsin istediğin zaman şuan yatıyorum ama yarın görüşürüz

Top Bottom