f310 al geç 1.5 senedir var gayet iyi.Hikayeli oyunlarda ve fifa,efootball da kullanmak için bir gamepad arıyorum.Ps kol dizaynı ile olursa daha iyi olur.Bütçem 1k-1.5k. Geri tepki özellikleri ve halleffect olursa daha iyi olur.
PS dizayn aramanız bence saçma çünkü XBOX dizaynı PC oyunlarında daha fazla kullanılıyor ve daha fazla oyun destekliyor fakat PS dizaynı zorunlu ise replika DS4 veya replika DS5 görünümlü DS4 alabilirsiniz T28 falandı ismi hatırladığıma göre.Hikayeli oyunlarda ve fifa,efootball da kullanmak için bir gamepad arıyorum.Ps kol dizaynı ile olursa daha iyi olur.Bütçem 1k-1.5k. Geri tepki özellikleri ve halleffect olursa daha iyi olur.
Hocam f310 önermemizin tek sebebi 1k altında olması ve ps düzeninde olmasıPS dizayn aramanız bence saçma çünkü XBOX dizaynı PC oyunlarında daha fazla kullanılıyor ve daha fazla oyun destekliyor fakat PS dizaynı zorunlu ise replika DS4 veya replika DS5 görünümlü DS4 alabilirsiniz T28 falandı ismi hatırladığıma göre.
F310 yazıyorlar önermem çok eski. Onun dışında X15 veya Fantech Shooter III alabilirsiniz. Fantech stoğu şuan yok.
![]()
EasySMX X15 - Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - Hall Triggers - D
EasySMX X15 - Kablosuz Gamepad Ürün Detayları: Bağlantı yöntemi: Bluetooth / kablolu / 2.4G Alıcı Uygulanabilir platformlar: Lite Değiştir / Değiştir / OLED Değiştir, Windows 7/8 / 8.1 / 10/11, Android / iOS Titreşim olup olmadığı: Evet Arayüz: C Tipi Boyut: 15.5 * 10.65 * 5.7cm Ağırlık...shop.connectgame.com.tr![]()
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Replika DS4 bile daha iyidir çok eski bir kol görünüş olarakta tatmin etmez.Hocam f310 önermemizin tek sebebi 1k altında olması ve ps düzeninde olması
Replika ds4 daha önce hiç kullanmadım lakin daha 1 2 istisna hariç 1 seneyi çıkaranı görmedim. Logitechin f serileri ise eski olmalarına ve dpadleri o kadar sağlam olmanasına rağmen sırf kendi çevremde bile senelerde kullanan kişileri gördüm. Belki ikisi de sadece benim gördüğüm kısımdır ama çakma kol almaktan her türlü iyidir diye düşünüyorumReplika DS4 bile daha iyidir çok eski bir kol görünüş olarakta tatmin etmez.
alışayamayacağım diye korkuyorum xbox koluna.Hiç elime almadım,siz herhangi bir uyumluluk sorunu yaşadınızmıPS dizayn aramanız bence saçma çünkü XBOX dizaynı PC oyunlarında daha fazla kullanılıyor ve daha fazla oyun destekliyor fakat PS dizaynı zorunlu ise replika DS4 veya replika DS5 görünümlü DS4 alabilirsiniz T28 falandı ismi hatırladığıma göre.
F310 yazıyorlar önermem çok eski. Onun dışında X15 veya Fantech Shooter III alabilirsiniz. Fantech stoğu şuan yok.
![]()
EasySMX X15 - Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - Hall Triggers - D
EasySMX X15 - Kablosuz Gamepad Ürün Detayları: Bağlantı yöntemi: Bluetooth / kablolu / 2.4G Alıcı Uygulanabilir platformlar: Lite Değiştir / Değiştir / OLED Değiştir, Windows 7/8 / 8.1 / 10/11, Android / iOS Titreşim olup olmadığı: Evet Arayüz: C Tipi Boyut: 15.5 * 10.65 * 5.7cm Ağırlık...shop.connectgame.com.tr![]()
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
bütçeyi aşıyor baya8bitdo