Neler Yeni

Pc de nasıl konsolla oynayabilirim?

Suwariba

80+ Silver
Arkadaşlar bende ps4 dualshock u var ve ben pc de kumanda ile oynamak istiyorum ama galiba ps4 dualshock u pc ile uyumlu değil. Çünkü ben onu kabloyla pc ye bağlayınca 5-10 saniye oynatıp sonra oyundan atıyor. Bide kumanda titriyor bi garip oluyor. Acaba ben mi beceremedim yoksa ps4 dualshock u pc ye uyumlu değilmi? Uyumluysa nasıl kullanabilirim? Uyumlu değil ise nasıl pc de kumanda ile oynayabilirim? Bişey satın almam mı lazım

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Ben uyumlu diye biliyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum bende Monster Pusat pro gamepad var sorunsuz oynuyorum fakat dualshock nasıl bağlanır bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Zeynep İrem
Hocam bir bluetooth ile bir de uygulama vardı ds4controller diyemiydi hatırlamıyorum ama onu kurup usb ile gamepadi bağlıyordunuz

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ben kablosuz kullanıyorum dongle aldım 50 liraya. Ama kablolu bir şey almadan kullanabiliyorsun. Steam'de kullanacaksan geniş ekran moduna gir. Ayarlar-kontrolcü ayarları-ps4 yapılandırma desteği işaretle. Daha sonra geniş ekran modunu kapatıp aç öyle bağla sorun çıkmaz. Bunu yapmana rağmen sorun çıkıyorsa ds4windows diye bir program var onu indirip bağlayabilirsin gösteriliyor zaten indirince nasıl yapıldığını.

Mehmet Anıl

80+ Silver
Ben uyumlu diye biliyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum bende Monster Pusat pro gamepad var sorunsuz oynuyorum fakat dualshock nasıl bağlanır bilmiyorum.
knk joystickle forza falan nasil his veriyor klsvye ile çok farki varmi

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
knk joystickle forza falan nasil his veriyor klsvye ile çok farki varmi
Forza oynamadım hiç ama GTA da falan araba uçak sürerken güzel oluyor Witcher 3 de de öyle zaten witcher 3 ü full gamepad ile oynadım bir de gamepad ile oynadığım hue var onda zaten klavye ile zor oluyor.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Top Bottom