hocam indirdim ama basıyorum ekran açılıyor. bluestacks başlatılamadı küçük bir onarıma ihtiyaç var diyor şimdi düzelt yazısına tıklıyorum. bir şeyler yanlış gitti diyip atıyor.Bilmiyorum tam onu bluestacks 5 tıklayacaksınız
nasıl gözükmüyor play storede her oyunun olması lazım.Hay day ve clash of clans oyununu pc de oynamak istiyorum, nasıl oynayabilirim. Bluestaks filan hemen önermeyin denediğimde hay day ve clash gözükmüyordu.
şimdi onar diye bir şey çıkması lazımhocam indirdim ama basıyorum ekran açılıyor. bluestacks başlatılamadı küçük bir onarıma ihtiyaç var diyor şimdi düzelt yazısına tıklıyorum. bir şeyler yanlış gitti diyip atıyor.
hocam yok ya kafayı yicem. 1 saate yakındır uğraşıyorum bir türlü açamadım. başka bir uygulama yokmuşimdi onar diye bir şey çıkması lazım