Neler Yeni

PC God Of War Ragnarok / PS5 God Of War Ragnarok?

Lemony

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yağız
Discord
Deadpool0002
Selam!
Şu an bir ikilemdeyim ve God of War: Ragnarok oynamayı çok istiyorum. Ancak, oyunun PC'ye çıkması Eylül ayında olacak. Bu durumda iki seçeneğim var:
  1. PS5 kiralayıp oyunu hemen oynamak.
  2. PC'ye çıkmasını bekleyip sonra oynamak.
Ek bilgi: PC versiyonu şu anda yaklaşık 1600 TL civarında, fakat PS5 kiralama + oyun ücreti 1202 TL gibi bir maliyetle geliyor. Sizce hangi seçeneği tercih etmeliyim?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,366
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
PC'ye bekle, hem oyun sende kalacak hemde büyük ihtimal daha iyi bir deneyimle oynarsın

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,958
İsim
Oğuz Oğuz
Selam!
Şu an bir ikilemdeyim ve God of War: Ragnarok oynamayı çok istiyorum. Ancak, oyunun PC'ye çıkması Eylül ayında olacak. Bu durumda iki seçeneğim var:
Ek bilgi: PC versiyonu şu anda yaklaşık 1600 TL civarında, fakat PS5 kiralama + oyun ücreti 1202 TL gibi bir maliyetle geliyor. Sizce hangi seçeneği tercih etmeliyim?
Bilgisayarın iyiyse bence bekle. Değilse kiralayabilirsin.

Rahruma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak Murat
Selam!

Ben cikmasini beklerdim, ama illede oynuycam diyorsan Ps 5 kiralayıp oynayabilirsin, ama oyun bir yere kaçmıyor, hem PC alınca oyunu alınca kendi ark Larina bile hesabını kiralatabilirsin😅. Tek seferlik oynamak için 1200 TL bence kalıcı kalması için 1600 TL den daha beter

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Fırat divitci
Kendi playstationun yoksa öyle bir işe girme. Torrente karşı değilsen bedavaya bile oynarsın (ben sıcak bakmıyorum ama seni bilemem).

Top Bottom