Neler Yeni

PC DE NE SIKINTISI VAR?

Erda Yıldırım

80+ Gold
indirip kurunca zaten böyle bir ekran çıkıyor scanner tuşuna basmadan tam taramayı seçin ayarlardan
1623319678559.png
ini
Mesaj otomatik birleştirildi:

.

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Kaspersky Internet Security deneme sürümü kur, onunla tarat. Piyasadaki en iyi antivirüs şu an o ancak free kısmına düştüğünde çok zayıf oluyor haberin olsun, abartıldığı kadar iyi değil free sürümü.
Yanına ek olarak acil bir virüs durumu söz konusuysa Voodoo Shield kur, virüs hala aktifse sistem dosyalarına müdahale etmeyi deneyecektir bu da komutların alayını önler, daha doğrusu sana sorar. Sürekli şüpheli işlem gelirse bil ki hala virüs var.
Ücretsizlerde şu an şaka gibi gelecek ama Avast ilginç şekilde en iyisi, yine de mazisinden tırsmak ve veri çalma konusunda çekinceleriniz varsa başka da bakarım.

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
temiz kurulum işe yarayabilir.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan

Erda Yıldırım

80+ Gold
Hocam yaptım trojan falan buldu sildim onları şimdi sıkıntı bitmişmidir?
sildiyse hocam yeniden başlatın tekrar test yapın eğer bişe çıkmassa sıkıntı yok demektir

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
sildiyse hocam yeniden başlatın tekrar test yapın eğer bişe çıkmassa sıkıntı yok demektir
Hocam aynı sıkıntı tekrar oluyor kasperky indirdim taradım bir şeyler çıktı onları sildim ve temiz gözüktü ama sonra tekrar oldu sizceformat atmak zorunlu mu?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Arkadaşlar pc de sıkıntı var sıkıntılar şöyle
1 2 gündür günde bir kez pc ekranı donuyor ve pc kendini yeniden başlatıyor
2 Driverler güncel ve windows da güncel
3 Arkadaşlar ben virüs bulaştığını düşünüyorum çünkü bu donup kendini yeniden başlatma ve ya sadece donma 2 gün önce başladı ve virüsün de 2 gün önce bulaştığını düşünüyorum çünkü 2 günnce korsan bir kurulum yaptım
4 Bu sizce virüs mü değil se ne ? Virüs ise ne yapabilirim ve ne yapmalıyım ya da virüs değilse ne olabilir ve ne yapmalıyım?
Sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim iyi forumlar.
antivirüs uygulamalarında biriyle tarat. mesela kaspersky. ama içim rahat etsin dersen at formatı geçsin.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
antivirüs uygulamalarında biriyle tarat. mesela kaspersky. ama içim rahat etsin dersen at formatı geçsin.
Zaten kaspersky ile tarattım bir kaç şey buldu onları sildim sonra tekrar tarattım ve temiz çıktı ancak pc nin ekranı donmaya devam etti.

Tabz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Uğur
Arkadaşlar pc de sıkıntı var sıkıntılar şöyle
1 2 gündür günde bir kez pc ekranı donuyor ve pc kendini yeniden başlatıyor
2 Driverler güncel ve windows da güncel
3 Arkadaşlar ben virüs bulaştığını düşünüyorum çünkü bu donup kendini yeniden başlatma ve ya sadece donma 2 gün önce başladı ve virüsün de 2 gün önce bulaştığını düşünüyorum çünkü 2 günnce korsan bir kurulum yaptım
4 Bu sizce virüs mü değil se ne ? Virüs ise ne yapabilirim ve ne yapmalıyım ya da virüs değilse ne olabilir ve ne yapmalıyım?
Sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim iyi forumlar.
birader kaspersky ile tarat sonra temizinden format at

Top Bottom