Erda Yıldırım
80+ Gold
indirip scan tuşuna basınHocam peki nasıl taratacağım?
indirip scan tuşuna basınHocam peki nasıl taratacağım?
.Tamam hocam.
Hocam yaptım trojan falan buldu sildim onları şimdi sıkıntı bitmişmidir?indirip kurunca zaten böyle bir ekran çıkıyor scanner tuşuna basmadan tam taramayı seçin ayarlardanAlıntıyı görüntüleini
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
sildiyse hocam yeniden başlatın tekrar test yapın eğer bişe çıkmassa sıkıntı yok demektirHocam yaptım trojan falan buldu sildim onları şimdi sıkıntı bitmişmidir?
Hocam aynı sıkıntı tekrar oluyor kasperky indirdim taradım bir şeyler çıktı onları sildim ve temiz gözüktü ama sonra tekrar oldu sizceformat atmak zorunlu mu?sildiyse hocam yeniden başlatın tekrar test yapın eğer bişe çıkmassa sıkıntı yok demektir
antivirüs uygulamalarında biriyle tarat. mesela kaspersky. ama içim rahat etsin dersen at formatı geçsin.Arkadaşlar pc de sıkıntı var sıkıntılar şöyle
1 2 gündür günde bir kez pc ekranı donuyor ve pc kendini yeniden başlatıyor
2 Driverler güncel ve windows da güncel
3 Arkadaşlar ben virüs bulaştığını düşünüyorum çünkü bu donup kendini yeniden başlatma ve ya sadece donma 2 gün önce başladı ve virüsün de 2 gün önce bulaştığını düşünüyorum çünkü 2 günnce korsan bir kurulum yaptım
4 Bu sizce virüs mü değil se ne ? Virüs ise ne yapabilirim ve ne yapmalıyım ya da virüs değilse ne olabilir ve ne yapmalıyım?
Sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim iyi forumlar.
Zaten kaspersky ile tarattım bir kaç şey buldu onları sildim sonra tekrar tarattım ve temiz çıktı ancak pc nin ekranı donmaya devam etti.antivirüs uygulamalarında biriyle tarat. mesela kaspersky. ama içim rahat etsin dersen at formatı geçsin.
birader kaspersky ile tarat sonra temizinden format atArkadaşlar pc de sıkıntı var sıkıntılar şöyle
1 2 gündür günde bir kez pc ekranı donuyor ve pc kendini yeniden başlatıyor
2 Driverler güncel ve windows da güncel
3 Arkadaşlar ben virüs bulaştığını düşünüyorum çünkü bu donup kendini yeniden başlatma ve ya sadece donma 2 gün önce başladı ve virüsün de 2 gün önce bulaştığını düşünüyorum çünkü 2 günnce korsan bir kurulum yaptım
4 Bu sizce virüs mü değil se ne ? Virüs ise ne yapabilirim ve ne yapmalıyım ya da virüs değilse ne olabilir ve ne yapmalıyım?
Sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim iyi forumlar.