{ExperElite}
80+ Bronze
Bu gün pc de dosyalara bakarken kaydedilen oyunlar kısmında cd projekt red klasörü gördüm ve girdim içinde cyberpunk 2077 dosyasi vardı onunda icine girdiğimde auto save dosyalarıyla karşılaştım ama ben daha önce hiç cyberpunk yüklemedim hatta cd projekt red oyunu bile yüklemedim bu dosyalar nereden gelmiş olabilir hatta save dosyalarinin içinde screenshotlar var ssd daha once kullanilmis olabilirmi lütfen yardım edin
@Emmree
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilgisi olan yokmuBu gün pc de dosyalara bakarken kaydedilen oyunlar kısmında cd projekt red klasörü gördüm ve girdim içinde cyberpunk 2077 dosyasi vardı onunda icine girdiğimde auto save dosyalarıyla karşılaştım ama ben daha önce hiç cyberpunk yüklemedim hatta cd projekt red oyunu bile yüklemedim bu dosyalar nereden gelmiş olabilir hatta save dosyalarinin içinde screenshotlar var ssd daha once kullanilmis olabilirmi lütfen yardım edin
niye kmise cevap yazmıyorBu gün pc de dosyalara bakarken kaydedilen oyunlar kısmında cd projekt red klasörü gördüm ve girdim içinde cyberpunk 2077 dosyasi vardı onunda icine girdiğimde auto save dosyalarıyla karşılaştım ama ben daha önce hiç cyberpunk yüklemedim hatta cd projekt red oyunu bile yüklemedim bu dosyalar nereden gelmiş olabilir hatta save dosyalarinin içinde screenshotlar var ssd daha once kullanilmis olabilirmi lütfen yardım edin
bilgisi olan yokmu
@Emmree
Son düzenleme: