Neler Yeni

Pc deki saçma sorun ve vatan bilgisayarın ilgisi.

onuracar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Onur
Merhaba arkadaşlar 2 3 ay önce vatandan aldığım hazır sistemde garip bir sorun vardı ve bu sorunu ne yaparsam yapayım çözememiştim bununla alakalı deneyimimi anlatmak istedim.

Öncelikle sorun şuydu pc yi açtığımda ekrana sinyal yok yazısı geliyor 1 2 dk hiç bir şey olmadıktan sonra bir anda fanlar hızlanıp pc açılıyordu ve normal şekilde çalışıyor hiçbir sıkıntı çıkarmıyordu ama tabi ki bu sorun beni rahatsız etti bilgisayarı yeni adlığım için huzursuz olmuştum bunun üzerine kendim çözemediğim için pc yi alıp vatan bilgisayara gittim ve orda ki adam bana hasarlı parça hangisiyse onu kendim söküp getirmem gerektiğini söyledi bende sorunun hangi parçada olduğunu nasıl bilebilirim teknik servis sizsiniz dedim bunun üzerine adam o zaman pc yi tamamen bize verirsiniz biz söker göndeririz ama biz sökerken veya takarken oluşacak hasardan siz sorumlusunuz dedi bende bu saçmalığın üzerine pc yi alıp eve geldim öyle kullanmaya devam ettim ve 1 2 gün önce görev yöneticisinde dikkatimi çeken bir şey oldu işlemci günlerdir çalışıyor olarak görünüyordu bunun nedeni de denetim masasında ki hızlı başlatma ayarı olduğunu biliyordum ve kapattım o ayarı kapattıktan sonra pc bir daha asla baştaki hatayı vermeden normal şeklinde açıldı. Deneyimim bu kadardı iyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,299
Üyeler
160,068
Son üye
wiesmir
Top Bottom