Neler Yeni

pc deki tüm driverler yüklü mü güncel mi bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
İsmail aziz
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
İsmail aziz
Niçin silmek istiyorsunuz?
ÇÜNKÜ YANLIŞLIKLA BİRKAÇ TANE DRİVER YÜKLEDİM SONRA KAYBOLDULAR SONRA TEKRAR DRİVER YÜKLEDİM HİÇBİRŞEY ANLAMADIM SONRA BURAYA YAXDIM VE SİZ YARDIMCI OLDUNUZ

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
ÇÜNKÜ YANLIŞLIKLA BİRKAÇ TANE DRİVER YÜKLEDİM SONRA KAYBOLDULAR SONRA TEKRAR DRİVER YÜKLEDİM HİÇBİRŞEY ANLAMADIM SONRA BURAYA YAXDIM VE SİZ YARDIMCI OLDUNUZ
Mesela x ağ sürücüsünü yükleyip ardından y ağ sürücüsünü yüklerseniz x sürücüsü zaten işlevini kaybedecektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
İsmail aziz
Mesela x ağ sürücüsünü yükleyip ardından y ağ sürücüsünü yüklerseniz x sürücüsü zaten işlevini kaybedecektir.
PEKİ İŞLEVİNİ KABETTİĞİNDE X SÜRÜCÜSÜ OTOMATİK OLARAK BİLGİSAYARDAN SİLİNECEK Mİ YOKSA BİLGİSAYARDA YER Mİ KAPLAYACAK + KUSURA BAKMA SENİDE RAHATSIZ ETTİM

Guison

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Şakir

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
PEKİ İŞLEVİNİ KABETTİĞİNDE X SÜRÜCÜSÜ OTOMATİK OLARAK BİLGİSAYARDAN SİLİNECEK Mİ YOKSA BİLGİSAYARDA YER Mİ KAPLAYACAK + KUSURA BAKMA SENİDE RAHATSIZ ETTİM
Yer kaplamaz hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

imzamdaki sistemin driverlarını da atabilir msiniz
Wiindows 10
Ekran kartınız için: https://www.nvidia.com.tr/drivers/results/180651
LAN: https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/...k_LAN_Driver_V10.42.526.2020_WIN10_64-bit.zip
Ses: https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/mb/01AUDIO/DRV_Audio_RTK_SZ_RTK_TSD_W10_64_V6090501_20210226R.zip

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
İsmail aziz
Yer kaplamaz hocam.
kusura bakmayın sizide rahatsız ettim sadece son bir şey soracam şimdi gönderdiğiniz linktekileri yükledim fakat 2 tane exe var birisi asus setup exe diğeri setup exe hangisini önce yükleyeyim + yükleme yerine girdiğimde 3 seçenek çıkıyor 1.değiştir 2.onar 3.

kusura bakmayın sizide rahatsız ettim sadece son bir şey soracam şimdi gönderdiğiniz linktekileri yükledim fakat 2 tane exe var birisi asus setup exe diğeri setup exe hangisini önce yükleyeyim + yükleme yerine girdiğimde 3 seçenek çıkıyor 1.değiştir 2.onar 3.
3.kaldır

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör

3.kaldır
Değiştir derseniz attığımla değişir, öyle yapmanız daha iyi.

Guison

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Şakir
Top Bottom