Neler Yeni

PC Durup Dururken Kendini Yeniden Başlatıyor

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
PC durup dururken kendini yeniden başlatıyor. Bu başıma 3-4 defa geldi ama önemsiz bir şeydir diyip geçtim. Az önce Valorant oynuyordum ve arkada DC açıktı. Maç ararken arka planda Google'da takılıyordum ve kendini yeniden başlattı. Böyle birkaç defa durup dururken yeniden başladı. Uzun kullanımlarda bu sorunu yaşıyorum. 10-15-20 saat gibi. Hep de olmuyor ama. HDD kaynaklı bir sorun olabilir mi? Bunun hata raporunu falan alıp paylaşabiliyor muyum? Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

RaZeLegend

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Çağrı Yüceer
PC durup dururken kendini yeniden başlatıyor. Bu başıma 3-4 defa geldi ama önemsiz bir şeydir diyip geçtim. Az önce Valorant oynuyordum ve arkada DC açıktı. Maç ararken arka planda Google'da takılıyordum ve kendini yeniden başlattı. Böyle birkaç defa durup dururken yeniden başladı. Uzun kullanımlarda bu sorunu yaşıyorum. 10-15-20 saat gibi. Hep de olmuyor ama. HDD kaynaklı bir sorun olabilir mi? Bunun hata raporunu falan alıp paylaşabiliyor muyum? Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
bence buyuk ihtimal gelen elektirik dengeli değil ve elektrik dalgalanmalarında psu bunu farkediyor ve sistemini yeniden başlatıyor yani bi nevi sisteminin hayatını kurtarıyor denebilir bende 2 kez oldu su ana kadar yeniden basladıktan sonra normal kullanımına devam ediyormusun peki ediyorsan sisteminde sorun yok bence psu korumaya alıyor sistemi :D

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence buyuk ihtimal gelen elektirik dengeli değil ve elektrik dalgalanmalarında PSU bunu farkediyor ve sistemini yeniden başlatıyor yani bi nevi sisteminin hayatını kurtarıyor denebilir bende 2 kez oldu su ana kadar yeniden basladıktan sonra normal kullanımına devam ediyormusun peki ediyorsan sisteminde sorun yok bence PSU korumaya alıyor sistemi :D
Bunu nasıl test edebilirim? Daha önce böyle bir sorun yoktu. Son 1 aydır falan var.

RaZeLegend

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Çağrı Yüceer
Bunu nasıl test edebilirim? Daha önce böyle bir sorun yoktu. Son 1 aydır falan var.
test edemezsin eğer sistemi kuşllanırken bir sorun oluşmadıysa anişden kapanıyorsa psu kaynaklı buyuk ihtimale korumaya alıyor sistemini yada buyuk ihtimal korumaya alıyor

Talipp.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talipp
aynısı bende'de oluyor valorant açıkken google'da takılırken pc 2-3 saniye dondu sonra yeniden başlattı kendini bir kaç aydır var bu sorun ben vanguard ile alakalı olduğunu düşünüyorum valorant yüklemeden önce böyle sorunlar olmuıyordu

Top Bottom