Sahj
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Yiğit Efe Pişgin
Arkadaşlar yeni hazır sistem alacağım ve yanında ekipmanda almak istiyorum. Çok uzun süre ucuz klavye mouse kulaklık kullandım artık kullanmak istemediğimden birkaç tane ekipman almak istiyorum. Sizce aşağıda belirttiğim ekipmanları almak mı mantıklı, yoksa o paraya bilgisayar parçalarının daha iyisini almak mı daha mantıklı?
Asus ROG Strix Scope II 96 Wireless NX Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope II 96 Wireless NX Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope II 96 Wireless NX Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 7.256,64 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Razer Blackshark V2 PRO Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 PRO Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 PRO Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 6.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
SteelSeries Qck Edge XLarge Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Qck Edge XLarge Mouse Pad fiyatlarını Akakçe ile takip et! SteelSeries Qck Edge XLarge Mouse Pad özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com