Neler Yeni

Pc formatı ve driver kurulumu

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Zeynep koçak
Merhabalar, ben bilgisayarıma format attırdım termal macununu sürdürdüm ve fanını temizlettim. Bu işlemlerden sonra pcye oynadığım oyunları ve belgelerimi indirdim. Pc kasmaya başladı bir sekmeye uygulamaya bastığımda algılama problemleri yaşamaya başladım çok geç algılıyor ve yanıt vermiyor hatası alıyorum. Oyunlarda fps drop yemeye başladım ciddi şekilde ve oyunu kapattıktan sonra beyaz ekran vs çıkmaya başladı önüme. Önceden bu tarz problemler yoktu fakat bilgisayarcıdan sonra bu şekilde oldu. Güvenebileceğim bir bilgisayarcı yok. Bilgisayarımı normal bir şekilde bile kullanamıyor haldeyim çok yavaş. Temiz bir format atıp driverlarımı yükleyebilecek veya sorunun kaynağı donanımsal mı vs bakabilecek zamanı olan birisi bana yardımcı olabilir mi gerçekten çok mağdurum. Teşekkürler.

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Öncelikle sistemi yazabilir misin? Bilgisayarcının parça calmadigindan da emin ol😃İşlemci fanı yerine oturmamış vesaire olabilir kontrol et. Driverleri kur ardından sıcaklıkları falan kontrol et MSI afterburner ile devam ederse yaz + Her sorunda format atmaya çalışma, hizlandirayim derken daha da yavaslatabiliyorsun sistemi.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Merhabalar, ben bilgisayarıma format attırdım termal macununu sürdürdüm ve fanını temizlettim. Bu işlemlerden sonra pcye oynadığım oyunları ve belgelerimi indirdim. Pc kasmaya başladı bir sekmeye uygulamaya bastığımda algılama problemleri yaşamaya başladım çok geç algılıyor ve yanıt vermiyor hatası alıyorum. Oyunlarda fps drop yemeye başladım ciddi şekilde ve oyunu kapattıktan sonra beyaz ekran vs çıkmaya başladı önüme. Önceden bu tarz problemler yoktu fakat bilgisayarcıdan sonra bu şekilde oldu. Güvenebileceğim bir bilgisayarcı yok. Bilgisayarımı normal bir şekilde bile kullanamıyor haldeyim çok yavaş. Temiz bir format atıp driverlarımı yükleyebilecek veya sorunun kaynağı donanımsal mı vs bakabilecek zamanı olan birisi bana yardımcı olabilir mi gerçekten çok mağdurum. Teşekkürler.
Sistem özelliklerini yazabilirmisiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Zeynep koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle sistemi yazabilir misin? Bilgisayarcının parça calmadigindan da emin ol😃İşlemci fanı yerine oturmamış vesaire olabilir kontrol et. Driverleri kur ardından sıcaklıkları falan kontrol et MSI afterburner ile devam ederse yaz + Her sorunda format atmaya çalışma, hizlandirayim derken daha da yavaslatabiliyorsun sistemi.
Söküp öyle mi bakayım ahahhaa anlasaydım o işlerden bilgisayarcıya götürmez kendim yapardım İnan driverları ben kurdum zaten adam hiçbir şey yapmamış ki

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,877
İsim
Emre Zengin
https://www.dell.com/support/home/tr-tr?app=drivers buraya laptobunun seri numarasını girin ve ekran kartı (GPU) sürücüsünü indirin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak Windows Update de güncelleştirmeleri denetle.

vamprikaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Salih akçaren
Instagram
salihakcarens
Steam
salih akçaren
Facebook
100009245892508
sistem parçalarını kontrol et ağırlık yapar diye ekran kartını kaldırmış olmasın

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Zeynep koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.dell.com/support/home/tr-tr?app=drivers buraya laptobunun seri numarasını girin ve ekran kartı (GPU) sürücüsünü indirin.

Ek olarak Windows Update de güncelleştirmeleri denetle.
Hepsi güncel sıkıntı yok ama sizin dediğinizi yapmadım bir tek onu da yapayım. Ben anlamıyorum formata 150 tl para istiyor ve hiçbir şey de yüklememiş

AMD ekran kartı driver kurdunmu
Evet onu kurdum inteli de kurdum

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
Hepsi güncel sıkıntı yok ama sizin dediğinizi yapmadım bir tek onu da yapayım. Ben anlamıyorum formata 150 TL para istiyor ve hiçbir şey de yüklememiş

Termal macun ve temixlik yaptığından kesin eminmisin herhangibir eskide oynadığın oyunu açıp MSI afterburner ile sıcaklıklara bakabilirmisin?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,877
İsim
Emre Zengin
Hepsi güncel sıkıntı yok ama sizin dediğinizi yapmadım bir tek onu da yapayım. Ben anlamıyorum formata 150 TL para istiyor ve hiçbir şey de yüklememiş

Bilgisayarcı HDD'nizi yavaş bir HDD ile değiştirmiş olabilir.

TeccnoQ

80+
Crack windows kurmuş falan olabilir. Usb ile kendiniz format atın. Yada arkadaşların dediği gibi parça çalıp değiştirmiş olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Zeynep koçak
Termal macun ve temixlik yaptığından kesin eminmisin herhangibir eskide oynadığın oyunu açıp MSI afterburner ile sıcaklıklara bakabilirmisin?
Yani onu yapsın diye verdim oraya vermiştir herhalde ama tabii ki o yine ısınıyor oyundayken. Tamma açıp bakayım ama pcyi açmam biraz zaman alcak ahhaha

Top Bottom