Neler Yeni

Pc formatı ve driver kurulumu

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,388
İsim
Bilal Tepe
Yani onu yapsın diye verdim oraya vermiştir herhalde ama tabii ki o yine ısınıyor oyundayken. Tamma açıp bakayım ama pcyi açmam biraz zaman alcak ahhaha
MSI afterburner indirip kurduktan sonra ayarlar tarafından osd göster i açman lazım sonra oyuna girince belli olur sıcaklık işlemci ve gpu yu açsan yeterli olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Zeynep koçak
Bilgisayarcı HDD'nizi yavaş bir HDD ile değiştirmiş olabilir.
Açıkçası bende öyle düşünüyorum. Çünkü formattan önce böyle algılamama problemleri yoktu iki saat bekliyorum ya bildiğin bir şeye bastığımda. Normal bile kullanamıyorum sizin dediklerinizi şu an yapmaya kalksam 2 saatimi alır

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Zeynep koçak
MSI afterburner indirip kurduktan sonra ayarlar tarafından osd göster i açman lazım sonra oyuna girince belli olur sıcaklık işlemci ve gpu yu açsan yete
Bence temizliği yaptı cunku oyunlarda vs bile fps artışı yaşadım ama fps drop yiyip durdum onun nedenini bilmiyorum hdd

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Tamir için falan bilgisayarciya gidip de memnun bir şekilde dönen çok nadir insan gördum

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Direkt depolama sorununa benziyor. Böyle şeyler de bazen zarar görmüş olabiliyor, kablo oturmuyor vs. Aynı durum benim eski pc de de var mesela HDD sata kablosuyla oynayınca droplar düzeliyor. Okuma oranları çok düşüyor bazen drop yiyor pc.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Zeynep koçak
Tamir için falan bilgisayarciya gidip de memnun bir şekilde dönen çok nadir insan gördum
Sen bir de onu bana sor ahhahahah bitane bilgisayarcım vardı adam mükemmeldi covidden sonra kapatmış o yüzden bunlara kaldım

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
Discord
lisser1
Sen bir de onu bana sor ahhahahah bitane bilgisayarcım vardı adam mükemmeldi covidden sonra kapatmış o yüzden bunlara kaldım
Ülkenin bilgisayarcisi bile fırsatçı valla. Hele böyle bı keriz buldumu bildiğin tamir niyetine ekran kartını çalan bile var

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Zeynep koçak

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
Discord
lisser1

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Kimse söylememiş fakat AMD'nin son sürücü problemliydi. Sistemler oyunda drop veriyordu. Hangi sürümü kullandığını bize yazabilir misin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Zeynep koçak
Kimse söylememiş fakat AMD'nin son sürücü problemliydi. Sistemler oyunda drop veriyordu. Hangi sürümü kullandığını bize yazabilir misin?
Revision Number
Adrenalin 21.5.2 Recommended (WHQL) en son bunu indirdim amd radeon r5 m335 windows 10 64 bit driver

Top Bottom