1- Yeni xbox game pass hesabı açın.
2 - aşağıdaki linkten oturum açın. Veya google'a "xbox live gold satın al "yazarak da bu siteye gidebilirsiniz.
Game Pass Core ile konsolda çevrimiçi çok oyunculu oynamanın yanı sıra yüksek kaliteli oyunlar ve üye fırsatlarından oluşan seçkin bir katalogdan yararlanın. Game Pass Core ile ister arkadaşlarınız, ister aileniz, ister daha büyük Xbox topluluğu olsun, birlikte oynamak istediğiniz kişileri hızla...
www.xbox.com
3 - 3 aylık live gold aboneliği satın alın
Alıntıyı görüntüle
4 - Satın aldıktan sonra, satın al butonu sizde yönet butonuna dönüşecek. Ona tıklayın. Yeni sekmede hesap detaylarınıza aktaracak.
Alıntıyı görüntüle
5 - Hesap detaylarında tekrar yöneti tıklayın ardından "Yinelen ödemeyi kapat" butonuna tıklayın Bunu yaptığınızda yukarı da aboneliği yönet yerine tekrardan satın al çıkacak. Ama sitede F5'e basmanız gerekecek.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
6 - 3-4-5. adımları, 1 yıllık game pass almak istiyor iseniz 4 kere, 2 yıllık game pass almak istiyor iseniz 8 kere, 3 yıllık game pass almak istiyor iseniz 12 kere yapın.
7 - 6. adım bittikten sonra hesap detaylarında "xbox game pass ultimate yükseltin" butonuna tıklayın. ve Game pass ultimate satın alın.
8 - Hayırlı olsun * yılınız kadar xbox game pass ultimate abonesi oldunuz. *
∈ A , A = {* | * =1, 2, 3}
Ben 2 kasım 2022 tarihinde 3 yıllık satın aldım Toplam da 945 TL ödeme yaptım.
Önemli not : Art arda 12 kere yaptığınızda banka geçici olarak kartınıza alışverişe kapatabiliyor. Bu sebepten ötürü farklı kart ile yapmaya devam ettim.
Alıntıyı görüntüle