PC Game Pass Palworld hata vermeden atıyor

Reaksiyon skoru
2
Laptoptan oynuyorum Acer Nitro 16AN. GPU sıcaklığı 75 derecelere CPU ise 72 derecelere çıkıyor. Microsoft store ile xbox hesabı farklı oynuyorum. Oyundan 30 40 dakika sonra hata veremeden atıyor. Başka oyun denemedim bugün deneyeceğim orda ne yapıyor onu da yazarım fikirleriniz nedir ?

Neden kimse yazmıyor eskiden olsa illaki birileri çıkar bir şey söylerdi hem burada hem technopath sosyalde kimse bir şey yazmıyor başka konularıma da yazılmıyor ne oldu buralara ya ?

Neden kimse yazmıyor eskiden olsa illaki birileri çıkar bir şey söylerdi hem burada hem technopath sosyalde kimse bir şey yazmıyor başka konularıma da yazılmıyor ne oldu buralara ya ?
Her zaman cevap bulacaksın diye bi kaide yok. Bilgisi olup gören kişi yazar

Laptoptan oynuyorum Acer Nitro 16AN. GPU sıcaklığı 75 derecelere CPU ise 72 derecelere çıkıyor. Microsoft store ile xbox hesabı farklı oynuyorum. Oyundan 30 40 dakika sonra hata veremeden atıyor. Başka oyun denemedim bugün deneyeceğim orda ne yapıyor onu da yazarım fikirleriniz nedir ?
Aynı sorun bendede var tüm gamepass oyunları 30dkda hata vermeden kapanıyor, çözüm bulursam yazarım.

Dostum sanırım sorunu buldum, satın aldığım microsoft hesabını başka bir microsoft hesabıyla değiştirdim ve sorun çözüldü, ortak kullandığınız microsoft store hesabının farklı bir hesapla değişimini talep edebilir ya da arkadaşlarınızla ortak aldıysanız başka bir microsoft hesabı açıp deneyebilirsiniz.

Geri