JaponyaYolcusu
80+
Shsbysgshs başka renkleride var dostum iyi bak.hocam çok dandik duruyor kusura bakmayında
Mesaj otomatik birleştirildi:
mor olduğu için direk eledim
Shsbysgshs başka renkleride var dostum iyi bak.hocam çok dandik duruyor kusura bakmayında
mor olduğu için direk eledim
1,5k-2k arası fiyat bandında, 2 tane alacağım, vade farksız taksit seçeneği olursa bütçeği dahada yükseltebilirim (kablosuz)
3230TL'ye geliyor 2 adet Utimate C. Birini yeşil birini mor alabilirsin. Öyle neon bir mor değil aslında tercih edilebilir hoş duruyor. Bir üst Ultimate modeli gerçekten güzel. Xbox 9.nesilden bile iyi olduğunu duymuştum. Pc uygulaması ile ayar falan yapılabiliyor.hocam 2 tanesi vergi ile beraber 4500tl ye geliyor fiyatına gerçekten değicekse şuan sipariş vereceğim
Xbox 9.nesil alınır bu fiyata...Tartışmasız buMSI GG Force GC30 V2 Kablosuz Beyaz Gamepad| ITOPYA.COM
MSI GG Force GC30 V2 Kablosuz Beyaz Gamepad en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile FORCE GC30 V2 WHITE ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.google.com
Xbox 9 2500 hocam 2k fiyata en mantıklısı bu3230TL'ye geliyor Utimate C. Ultimate modeli gerçekten güzel. Xbox 9.nesilden bile iyi olduğunu duymuştum. Pc uygulaması ile ayar falan yapılabiliyor.
Xbox 9.nesil alınır bu fiyata...
Bu fiyata alınabilecek link verir misin?Xbox 9.nesil alınır bu fiyata...
ultimate C nin renk seçeneği yok3230TL'ye geliyor 2 adet Utimate C. Birini yeşil birini mor alabilirsin. Öyle neon bir mor değil aslında tercih edilebilir hoş duruyor. Bir üst Ultimate modeli gerçekten güzel. Xbox 9.nesilden bile iyi olduğunu duymuştum. Pc uygulaması ile ayar falan yapılabiliyor.
Xbox 9.nesil alınır bu fiyata...
Hocam o kadar dün konuştuk yazsaydın bari bu kol gerçekten bu fiyata göre rezilİncelemelere bakarak az önce bunun siparişini verdim. Hem bluetooth, hem dongle ile 2.4 GHz, hem de kablolu olarak bağlanabiliyorsun.
Pusat Clutch Gamepad (Yeşil) | Monster Notebook
Pusat Clutch Gamepad (Yeşil) ile oyun keyfini notebook veya telefonunuzdan sınırsız yaşayın! Turbo mod özelliği ile rakiplerinize karşı üstünlüğü ele alın!www.monsternotebook.com.tr
2.3kBu fiyata alınabilecek link verir misin?
Yok iptal ettim Monster ı. G30 V2 yi verdim sipariş.Hocam o kadar dün konuştuk yazsaydın bari bu kol gerçekten bu fiyata göre rezil
Yeşil-mor var. Diğer renkler yok sanırım trde. Aliexpress'ten vs. sipariş verilebilir.ultimate C nin renk seçeneği yok
Yorumlara bakar mısın? Biri kutusu yırtık yazıyor, biri kullanılmış yazıyor, birisi garantisi 8 ay kalmış yazıyor.