Gamesir nova lite kullanıyorum çok güzel gayet memnunum ama aliexpressten 400 küsüre almıştım indirimdeyken şu an çok daha fazladır muhtemelenPcde oyun oynamak için hikayeli oyunlar fifa 25 başlamayı düşünüyorum gibi oyunları oynamak için gamepad bakıyorum ucuz yollu kablosuz f/p kullanan önerenleri beklıyorum
Easysmx x20 kol istersen özel gelPcde oyun oynamak için hikayeli oyunlar fifa 25 başlamayı düşünüyorum gibi oyunları oynamak için gamepad bakıyorum ucuz yollu kablosuz f/p kullanan önerenleri beklıyorum
Evet dualsense olarak geçiyor.Xbox tuş tarzina alisabilirseniz aliexpresste 1hafta uğraşarak 300tl değerinde kuponla beraber 1.200tl gibi bir fiyata aliexpressten 8bitdo 2c alabilirsiniz.Bende sipariş verdim gelmesini bekliyorum.Dualsense olmuyormu acaba plat station kolu
Benimde almayı düşündüğüm bir kol EasySMX X15 biraz küçük Temu'dan gelmesi uzun sürüyor diye Sahibinden'den de falan bakabilirsiniz. Almasanız bile fotoğraflarına bakın sahibindende.Pcde oyun oynamak için hikayeli oyunlar fifa 25 başlamayı düşünüyorum gibi oyunları oynamak için gamepad bakıyorum ucuz yollu kablosuz f/p kullanan önerenleri beklıyorum
çoğu oyunla uyumlu ben kullanıyorumPlay station dualsense kolu uyunmulu olmuyormu arkadaşlar fc 2025 yada hikayeli oyunları için?
https://www.akakce.com/bluetooth-ad...h-5-0-nano-usb-adaptor-fiyati,1594209198.html ben bunla kullanıyom öyle fark edilir bi gecikme yok.Almayı dusunuyorumda gecikme vs falan olmaz herhalde dimi dualsensede