Neler Yeni

PC Gigabyte Yazısında Donuyor

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
Merhaba bu gece durduk yere gigabyte yazisinda dondu, yeniden başlattım otomatik onarima aldi ve ordaki seceneklerden yeniden baslat diyince pc açıldı. Uzun süredir güncelleme yapmadığımı fark edip AMD yazılımını güncellemeye koyuldum. Güncellerken ekran gitti ve pc kapandi. Tekrar ayni yollardan gecerek pcyi açtım. Bunun sebebi nedir? Yazılımsal bir sorun olduğuna eminim, bios diye düşünüyorum.

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows dosyalarinda bir problem yok hocam, şu an pc gayet iyi çalışıyor. Bios sürümüm 1 yıl önceki bios'muş. Onu güncelleyince bir daha o sorunla karşılaşmam diye düşünüyorum.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
biosunu güncelle yada sıfırla sorun çözülecektir , bende sorunun biosta olduğunu düşünüyorum

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biosunu güncelle yada sıfırla sorun çözülecektir , bende sorunun biosta olduğunu düşünüyorum
yarin flashbellek bulduğum an güncelleyeceğim. oyunlarda kasıyor, normal durumlarda kasıyor. bir anda ne oldu böyle ya :S

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
yarin flashbellek bulduğum an güncelleyeceğim. oyunlarda kasıyor, normal durumlarda kasıyor. bir anda ne oldu böyle ya :S
benim pc masaüstünde de kasıyor spotifyda da gogle da da alıştım ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,719
Üyeler
167,707
Son üye
tougaku
Top Bottom