Hdmi i gpu ya bagladim dedgigin gibi fark var onu gelecek zamanda guncelleyecegimhdmi kablosunu nereye bağladın ? kablolamayı doğru yaptığından emin misin belki bir yerde eksik bağlama yapmışsındır, kartın güç bağlantısını taktın mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca sormadan edemeyeceğim birbiri arasında bu kadar fark olan bir sistemi neden topladın ? keşke en başında buradan yardım isteseydin. o anakart o sisteme çok fazla ayrıca işlemcini apu yerine daha güçlü bir işlemci seçebilirdin.
onboard üzerinden görüntü alabiliyor musun? sorun ekran kartında olabilir. temiz kart almamış olabilirsin aldığın seri mining için kullanılıyordu her türlü problemle karşılaşılan bir seri. onboard üzerinden görüntü alabiliyorsan sorun ekran kartındadır. bu arada psu kaç watt?Hdmi i gpu ya bagladim dedgigin gibi fark var onu gelecek zamanda guncelleyecegim
Kart saglam 1000w psu m var ekran kartini dier sistemimde kullandim onborad dan da goruntu alamiyorumonboard üzerinden görüntü alabiliyor musun? sorun ekran kartında olabilir. temiz kart almamış olabilirsin aldığın seri mining için kullanılıyordu her türlü problemle karşılaşılan bir seri. onboard üzerinden görüntü alabiliyorsan sorun ekran kartındadır. bu arada psu kaç watt?
kablo veya monitörün bozuk değilse sorun anakartta olabilir.Kart saglam 1000w psu m var ekran kartini dier sistemimde kullandim onborad dan da goruntu alamiyorum
Ram veya islemci olabilurmikablo veya monitörün bozuk değilse sorun anakartta olabilir.
sistem çalışıyor mu ?Ram veya islemci olabilurmi
nasıl bir saygısızlık senden yardım istememişolamam
acaba baska ekran kartı ıle yada dp kablosuyla deneme sansınız varmıMerhabalar ben gecen ascork b550 qldim ustunde ryzen 3 2200g rx480 8gb 16 gb ram var pc ikinci el toplandim anakrt saglamligina eminim ama pc goruntu gelmiyor bana yardimci olurmusunuz
hahaha sorun yok hocam iyi gunleryiaa cok komiksiniz gercekten yanlis anlamayin baya guldum hahaha saygilar hocam iyi gunlerr
mesaj degistirmek iyi fikir xdhahaha sorun yok hocam iyi gunler