RDR2 oynayamıyorsan GTA6 yı hiç oynayamazsın.Arkadaşlar merhaba laptopun özellikleri bunlar: ram:16gb gtx 1650 i5 10300h 512gb SSD
gta 6 açmaz hocam kusura bakma ama 4060ım var benim beklentim bile kendi kartım da orta yani kaldırabileceğini bile düşünmüyorum baya yüksek grafikli çıkacak diye düşünüyorum oyununSağolun beyler PC den soğdum evey rdr2 orta grafikler de 60 fps alabiliyorum
Hocam Daha Hiçbirşey Belli Değil Bunu Öğrenmek İçin Daha Çok Zamanımız Var Belkide Çok Optimize Bir Oyun Çıkabilir.Sağolun beyler PC den soğdum evey rdr2 orta grafikler de 60 fps alabiliyorum
Hocam peki bu çöplüğü ben ne yapabilirim bu arkadaş daha valo da 80 FPS üzerine zar zor çıkıyor satsam kaç paraya satabilirim piyasayı çok bilmiyorum ve bana ne önerebilir sinizgta 6 açmaz hocam kusura bakma ama 4060ım var benim beklentim bile kendi kartım da orta yani kaldırabileceğini bile düşünmüyorum baya yüksek grafikli çıkacak diye düşünüyorum oyunun
Ahahaha boşluğuma geldi maalesef ya yapacak bir şey yok ben de full grafikler de ETS2 kasmayınca dedim herhalde 40 FPS falan alır bi sevmiştim yorumlara bakınca yüzüne tüküresim geldi ama doğru daha valo da 80 FPS üstü alamıyorumhocam ikimizinde laptopu aynı özelliklere sahip ve ben the finalsta bile en düşük ayarlarda 60fpsi zor görüyorum gta6 yı zor açarız biz
yapacak bişi yok hocam gta 6 çıkana kadar parayı bulup adam akıllı bi sistem çekmek gerekAhahaha boşluğuma geldi maalesef ya yapacak bir şey yok ben de full grafikler de ETS2 kasmayınca dedim herhalde 40 FPS falan alır bi sevmiştim yorumlara bakınca yüzüne tüküresim geldi ama doğru daha valo da 80 FPS üstü alamıyorum