Bekliyordum ve geldi. MuazzamForum içerisinde kız olduğunuzu belirtmenizin gereksiz olduğunu.
Duramadım n'apam. :/Bekliyordum ve geldi. Muazzam
Gel arkadaşım birlikte bilgilenelim.ben de pek bilgili değilim yazılanlara okuyup aradan beleş ekmeğimi alayım
Yarın eski bir bilgisayarda deneyeceğim. Teşekkür ederim.Sürücü 0 ve Sürücü 1 var hangisini biçimlendirmek istiyorsan biçimlendiriyorsun. Ardından istediğin, senin işine yarayacak kısma yüklüyorsun. Yanlış yaparak doğruyu buluruz zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bayağı bir kanal izliyorum ama hala eksikmiş gibi hissediyorum bilgilerim.Aslında farklı birçok kanal var o videoları izlersen daha faydalı bilgiler edinebilirsin ben şahsen şu anki bilgimin%80-90 gibi bir kısmını video izleyerek geri kalanında da merak ettiklerimi google da aratarak kazandım
Çok teşekkür ederim.İşlemciler aralarındaki farklar AMD ve Intel tarihi ve rakebat ortamı, fiyatlandırmalar, stok fanlar arası farklar, soğutma nedir, nasıl olur? Ekran kartı performansları ve NVİDİA AMD rekabet ortamı, fiyatlandırmalar. SSD ve HDD farkı, TRIM gibi SSD terimleri. PSU nedir? Verimlilik nedir? Sertifikalar nedir? Kasa hava sirkülasyonu önemli midir? Ramlerin MHz ve CL farkları bunlar nelerdir? Anakart farkları chipset farkları? Bunlar nedir ne değildir? Bu gibi temel şeyleri öğrenip üzerine bir şeyler ekleyerek devam edebilirsin.
Amacım ilgi dikkat çekmek değildi.Forum içerisinde kız olduğunuzu belirtmenizin gereksiz olduğunu.
Maalesef ingilizcem o kadar gelişmiş değil.İngilizce biliyorsan Linus Tech Tips. Fazlasıyla geliştirecektir seni
Orası belli olmaz. Erken konuşuyorsunuz. Ben tam tersinin olacağını düşünüyorum.İntel işlemcilerin yeni nesil mimarilerine rağmen hala 8 core 16 thread üretipte hala AMD ile karşı karşıya gelecek performansı bulamaması.
Evet. Son videosunda izlemiştim hala AMD önde sanırım.İntel işlemcilerin yeni nesil mimarilerine rağmen hala 8 core 16 thread üretipte hala AMD ile karşı karşıya gelecek performansı bulamaması.
İnşallah bende intel hasretinden yanıp tutuşuyorum ama intel bana kapak atar inşallah. Ama kapak atsada fiyatı ne olacak bide o var şimdiOrası belli olmaz. Erken konuşuyorsunuz. Ben tam tersinin olacağını düşünüyorum.
20 yaşındayım ve evet öneriniz çok güzel. Onları da yeni yeni izlemeye başladım. Ama çok resmi konuşuyorlar o yüzden izlemesi pek sarmıyor.Muhtemelen 15 yaşları civarındasınız, gayet iyi bir hobi bu. Size önerim Technopath youtube kanalını yalayıp yutmanız olur. Youtube Türkiye üzerindeki tartışmasız en iyi teknoloji kanalı, aklınızdaki çoğu şey gider.
işte aradığım yorum ben yazıcaktımForum içerisinde kız olduğunuzu belirtmenizin gereksiz olduğunu.
knk matkapa telefon takanlar daha iyi değil mi :)Muhtemelen 15 yaşları civarındasınız, gayet iyi bir hobi bu. Size önerim Technopath youtube kanalını yalayıp yutmanız olur. Youtube Türkiye üzerindeki tartışmasız en iyi teknoloji kanalı, aklınızdaki çoğu şey gider.
Yani önde tabi geçen donanım arşivinde paylaşıldı cahilin biri intel i3 9350k oc ile 5ghz'e çıkabiliyor fiyatı 1300tl, r9 3900x'de 5ghz'e çıkabiliyor onun fiyatı 3500tl demiş. Yarım saat güldüm ben bu gönderiye. Eğer sende fazla anlamıyorsan böyle cahillerin peşinde koşma. Bu arada intel hakikaten fanboylara cevap verdi.Evet. Son videosunda izlemiştim hala AMD önde sanırım.