Pc Hocasi 11499tl Rx 6600 İ3 12100f Si̇stem

Ata Şen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
818
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fena değil psu daha güzel olsaymış keşke anakartın b660 olması güzel asus dual ekran karı buz gibi çalışıyor.

bence gayyyet iyi

Fena değil psu daha güzel olsaymış keşke anakartın b660 olması güzel asus dual ekran karı buz gibi çalışıyor.
Bu arada itopyadaki 10k a750 li sistem daha iyi bana kalırsa bu sistem firmaların hazır sistemleirne göre iyi youtuberların sistemlerine göre meh olmuş.

Ssd Kingston nv2, ramler goodram deepblack ile değiştirilirse daha iyi olur. Fiyat farkı çok cüzi.

biz paylaşınca ortalığı ayağa kaldırıp hoplayan arkadaşlar vardı göremedim onları. Adamlar istese böyle reklam yapamaz fln. :)

Ben donanım arşivi sistemi bekliyeceğim geçen üstü kapalı bi story attı, başka haber varmı?

kullanmaya alınır parçalar güzel idare eder yani. Al sata gelmez maalesef

Haqqusun çıkardığı sistem daha iyiydi. Bu sistem piyasaki sistemlerin aynısı olmuş. Hatta daha iyi sistemler bile olabilir. Taner abimizi kandırmışlar.

İnceleme sistem zaten. Fiyatın böyle olması normal ama ben çok beğenmedim şahsen.
Hocam zaten benim bu sistemlerde 3 tane aralığım var:
Youtuber imzalı
Youtuber incelemeli
Firmaların kendi hazırladığı sistemler

Bu sistem 2. sinde ve o segmente uygun diyebilirim. Klasik bir sistem yerine tercih edilebilir inanılmaz fp diyemem.

Beğenmedim, daha iyi parçalara daha iyi fiyata aynı sistem çıkar

siteyi çökertecek bir fiyatı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,739
Üyeler
184,344
Son üye
boraannnnn
Geri