Neler Yeni

PC hocası-GG1 Sistem Alınır mı?

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Yunus Emre Kaplan
Arkadaşlar md3 sistemi alamadım daha fazla bekleyemem bu sistemi alıp 1 TB HDD ve bir adet 8 GB ram daha eklesem ileride olur mu ve ekran kartı oc değil büyütülecek bir konu mu amacım oyun oynamak o kadar oyunlar
GTX 5
STEAM Pubg
Fortnite

arisaka

80+ Bronze
Alınır da 7K ya 144hz monitörlü satıldı 1-2 saat önce. Buna 8K vereceğine azıcık pusuda bekle başka sistem al.

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Yunus Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır da 7K ya 144hz monitörlü satıldı 1-2 saat önce. Buna 8K vereceğine azıcık pusuda bekle başka sistem al.
Bekledim sepete ekledim ödeme yapmayı denedim olmadı tükendi yazdı pusuda beklediğim halde bir daha ne zaman sistem gelir şc hocası ve donanım arşivin den

arisaka

80+ Bronze
Bekledim sepete ekledim ödeme yapmayı denedim olmadı tükendi yazdı pusuda beklediğim halde bir daha ne zaman sistem gelir şc hocası ve donanım arşivin den
+25 stok önümüzde ki hafta gelecek diyorlar onun dışında ne zaman gelir bilmiyorum ama yine de ben bugünkü fiyatı gördükten sonra bu sistemi almazdım.

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,789
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Sahibindende ara bak. Eminim birileri koyar 7 den aldıysa 8e falan

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Berke Arslan
https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3t10-gtx1650/ ben eğer anlaşmalı sistem vs. cıkmaz ise 1hafta içinde alıcaksam bunu almayı düşünüyorum rami 8x2 yapıp ssd yi de Crucial P2 500GB SSD m.2 2300/940 MB/s NVMe PCIe buna yükseltip almayı düşünüyorum en kötü ihtimalle baya bir sorup soruşturdum

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Yunus Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bekledim sepete ekledim ödeme yapmayı denedim olmadı tükendi yazdı pusuda beklediğim halde bir daha ne zaman sistem gelir şc hocası ve
https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3t10-gtx1650/ ben eğer anlaşmalı sistem vs. cıkmaz ise 1hafta içinde alıcaksam bunu almayı düşünüyorum rami 8x2 yapıp ssd yi de Crucial P2 500GB SSD m.2 2300/940 MB/s NVMe PCIe buna yükseltip almayı düşünüyorum en kötü ihtimalle baya bir sorup soruşturdum
Ekran kartı ana kart markaları bana yabancı geldi bende öyle yaptım 16 GB ram 48ü GB ss eğer alınır dersen alacağım şuan sence almaya değer mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Berke Arslan
Bekledim sepete ekledim ödeme yapmayı denedim olmadı tükendi yazdı pusuda beklediğim halde bir daha ne zaman sistem gelir şc hocası ve

Ekran kartı ana kart markaları bana yabancı geldi bende öyle yaptım 16 GB ram 48ü GB ss eğer alınır dersen alacağım şuan sence almaya değer mi
hatta o sisteme bide i5 ekle şahsen ben alırsam onu alacagım ama son bir konum kaldı onu da başka bir forumda istişare ediyorum yazılımdan bahsettiler onu da ögrenirsem ya da burda sölerler ise sana iletirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmetab
Arkadaşlar md3 sistemi alamadım daha fazla bekleyemem bu sistemi alıp 1 TB HDD ve bir adet 8 GB ram daha eklesem ileride olur mu ve ekran kartı oc değil büyütülecek bir konu mu amacım oyun oynamak o kadar oyunlar
GTX 5
STEAM PUBG
Fortnite

Gg5 bu cumartesi çıkıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Berke Arslan

ekran kartını karşılatırdıgım gigabyte nin 1650 sinden tabii aynı model veya aynı fiyat tam hatırlamıyorum iyi dendi KISACA BU MARKALARI eskiden duymuştum şuan ise gördügüm bir yorumda ise ''YABANCILARIN MSI ASUS U '' yazmışlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gg5 bu cumartesi çıkıyor.
dedigim gibi bende anlaşmalı pcler bekliyorum konunun sahibi gibi

tsmsk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Tarık
Sabah gider alırım diyenler mağazalarda 25 er stok var. Geçen de sabah erken gidip alanlar oldu.

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
O parayı bu sisteme vermezdim şahsen.

Top Bottom