Neler Yeni

PC HOCASI-GG12 Alınırr mı? Lütfen fikir belirtin benim için çok önemli

HGase

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emir öztürk
Ben de kasımdan beri bekliyorum araştıryorum 1.5 ay oldu , en azından diğer parçaları güzel seç gerekirse ekran kartını satarsın 5000 serisi kart alırsın peşin taksitle. Canımız sağolsun , hayırlısı ve en güzeli olur İnşaAllah hepimiz için

aminn

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Satriani

80+ Bronze
Dünyanın sonu değil arkadaşlar, temel bileşenleri biraz daha kaliteli alırsınız, zamanla değiştirirsiniz.
Yani ben de çok hevesliydim şu sisteme ama sanırım bi' hafta kadar daha bir şeyler bekleyeceğim. Açıkcası biraz daha 4070S tarafına döndüm ve 3-5K fazlayı hesap etmiycem yani...

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Jiyu
Dünyanın sonu değil arkadaşlar, temel bileşenleri biraz daha kaliteli alırsınız, zamanla değiştirirsiniz.
Yani ben de çok hevesliydim şu sisteme ama sanırım bi' hafta kadar daha bir şeyler bekleyeceğim. Açıkcası biraz daha 4070S tarafına döndüm ve 3-5K fazlayı hesap etmiycem yani...
Kasa , anakart gibi şeyleri komple değiştiremem montajını yapamam. Yapabiliyor olsaydım tek tek güzel bir şey toplardım.
Psu değiştirmek de istemiyorum , sırf bu yüzden hava soğutma yerine sıvı soğutma alasım var..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,646
Üyeler
163,029
Son üye
Formst
Top Bottom