Yok hocam alınmaz çok pahalı yapmışsınız güzelim sistemi alınmaz duruma gelmişBu özelleştirmelerle bu pcyi düşünüyorum. 25k bandında daha iyi önerisi olan veya daha başka özelleştirme yap diyen varsa yardımcı olabilir misiniz? Alıntıyı görüntüle
Onun yerine şuna bakarsınız daha iyi 4060 ti yükseliyorsunuz yani o bütçelereBu özelleştirmelerle bu pcyi düşünüyorum. 25k bandında daha iyi önerisi olan veya daha başka özelleştirme yap diyen varsa yardımcı olabilir misiniz? Alıntıyı görüntüle
Direkt bunu eklesem yeterli gelir mi sizce? Yoksa 2 fan 2 sogutma bloklu secenegi de var.çok pahalı falan olmamış. r5 5600 sıvı soğutma fazla onu çıkarıp hava soğutma ekleyin.
Velhasıl kelam 25k'ya best seçenek ne olur diye sormak asıl amacım.Yani bu ozellestirmeleri nispeten ileriye donuk olmasi açısından yaptım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Direkt bunu eklesem yeterli gelir mi sizce? Yoksa 2 fan 2 sogutma bloklu secenegi de var.
o hava soğutma gayet yeterli.Yani bu ozellestirmeleri nispeten ileriye donuk olmasi açısından yaptım.
Direkt bunu eklesem yeterli gelir mi sizce? Yoksa 2 fan 2 sogutma bloklu secenegi de var.
Velhasıl kelam 25k'ya best seçenek ne olur diye sormak asıl amacım.
bu arkadaşın paylaştığı sistem daha bi cazip geldiYok hocam alınmaz çok pahalı yapmışsınız güzelim sistemi alınmaz duruma gelmiş
Onun yerine şuna bakarsınız daha iyi 4060 ti yükseliyorsunuz yani o bütçelere
INTEL I5 12400F - RTX4060TI - H610M - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F - RTX4060TI - H610M - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Onlar yerine yine de şuna bakarsın hocam soğutucusu zaten dahil ve 5 5600 için yeterli yükseltmeleri de aşağıda önerdiğim şekilde yapıp alabilirsin 22.217 TL tutuyorYani bu ozellestirmeleri nispeten ileriye donuk olmasi açısından yaptım.
Velhasıl kelam 25k'ya best seçenek ne olur diye sormak asıl amacım.