Neler Yeni

PC Hocası Hydro Bronz Sistem Hk. Düşünceleriniz

kavalende

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kavalende Canım
Ben satin aldım 1650s, b450 sh2, r5 3500, as2000 500gb yapınca 6.800 e geldi. Alınmaz, çöp vs diyenlere bakma dostum. Bu fiyata daha iyisini topla desen herseyi toplar ekran kartında kalırlar. Ortam eskisi gibi değil stok geldiğinde kur ne olacak, zaman maliyeti ne olacak bilen yok. Eskiden 1500 liraya ekran karti alan adamlara pek bisey de anlatamazsın onlarda kendince haklı ama pc si olmayan ne yapsın

-CrawL

80+ Gold
Dostlar video 25 dakika önce yayınlanmış, bilmiyorum konusu açıldı mı fakat açılmadıysa ne mutlu bana :D Öncelikle videonun linkini bırakayım;
Akabinde sistemin linki;
Video ve sistem burada. Benim sistem hakkında düşüncelerim şunlar;
Sistem aslında güzel, lakin biraz pahalı geldi bana. Belki de değildir bilemem. Ama bu sistemin daha iyi bir hal alması için şunları yapmak gerekir;
İşlemci R5 3600
Anakart B450M S2H V2
RAM Team T-Force Vulcan TUF 2x8GB
Ekran kartı GTX 1650 SUPER
Kasa Lian Li Lancool 215 Mesh
A2000 500GB
Aslında SSD biraz kişisel tercih. SATA SSD yeterli gelecekse onu da kullanabilirsiniz. Benim açımdan sistem böyle daha kullanışlı.
M.2 SSD dahilinde yapılan yükseltmelerle sistem 7.315 TL yapıyor. Bu fiyatı hakeder mi? Asla. Normal şartlarda olsak bu sistemin stok fiyatına 3100+1660S sistem çıkıyor. (4999TL)
Evet benim şahsi düşüncem ve tercihim yukarıda belirtildiği gibidir. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu sistem gerek stok fiyatıyla, gerek benim yaptığım özelleştirme ile fiyatını hakediyor mu? Bu fiyata farklı yerlerden daha iyisi çıkar mı? Vesaire vesaire... Neyse dostlar benden bu kadar, size iyi forumlar, keyifli okumalar dilerim.
bence fiyatı Bi 4500-4600Civarı Olsaymış efsane olurmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

düz 1650 ymiş ben s gördüm alınmaz
1650Super yokki 5K ya bu piyasada 6K ya anca

Son düzenleme:
Top Bottom