Neler Yeni

Çözüldü✓ PC Hocası Nasıl Bu Sistemleri Ucuza Topluyor

AltDnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Altuğ
Yeni seri kartlar geliyo artık bu indirimleri çokça görürüz nasılsa şuan Rx 5000serisi cikmiyosa 1-2yila da 3060li sistemler falan cikmiyicak adamlar da stok bitirme pesindeler
5 yıla millet atıyorum RTX 4090 falan kullanırken biz daha yeni RTX 3070 Ti kullanmaya başlayacağız ;)

Yeni seri kartlar geliyo artık bu indirimleri çokça görürüz nasılsa şuan Rx 5000serisi cikmiyosa 1-2yila da 3060li sistemler falan cikmiyicak adamlar da stok bitirme pesindeler
knk 2060lı sistemler çıkıyor hala 5 yıllık kart neredeyse

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
5 yıla millet atıyorum RTX 4090 falan kullanırken biz daha yeni RTX 3070 Ti kullanmaya başlayacağız ;)
5 yıla rtx 4090degil onun üstüne 1 seri daha gelir rtx 4090zaten bu Eylül'de tanitilicak yıl sonu çıkmış olucak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Millette Nvidia takıntısı olduğu için ve stok çok fazla olduğu için çıkıyo bak mesela rtx 2070sistem goruyo musun yok çünkü stoğu yok ülkede

5 yıla rtx 4090degil onun üstüne 1 seri daha gelir rtx 4090zaten bu Eylül'de tanitilicak yıl sonu çıkmış olucak

Millette Nvidia takıntısı olduğu için ve stok çok fazla olduğu için çıkıyo bak mesela rtx 2070sistem goruyo musun yok çünkü stoğu yok ülkede
nvidia daha kaliteli çünkü ve dediğin doğru 2070 falan kalmadı hiç ortalıkta

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Kanka sen pahalıya almışssın ama evet onlarda ucuza çıkıyor ASUS/MSI/Gigabyte/Vatan gibi markaların desteği ile. Vatan sitesine tıklanma sayısı 2 kat falan artmıştır sırf son 2 sistem sayesinde mesela adam ordan aldı alacağını zaten :D

AltDnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Altuğ
O da biter yakında tıpış tıpış alınıyorlar gtx 1080 de çok güçlü bir karttı fakat aratınca aliexpresste çakması çıkıyor

Kanka sen pahalıya almışssın ama evet onlarda ucuza çıkıyor ASUS/MSI/Gigabyte/Vatan gibi markaların desteği ile. Vatan sitesine tıklanma sayısı 2 kat falan artmıştır sırf son 2 sistem sayesinde mesela adam ordan aldı alacağını zaten :D
O bahsettiğim 2 sistemden birisi pckolikte satıldı o bile bu kadar hızlı alınmadı.

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
bro ucuza toplamasından bizene karı zararı bizi ilgilendirmiyor sonuçta ucuza toplamamışmı al geç işte

bu arada şimdi forumda bi konu gördüm stok yoktu fln diyor herkes 10 tane mi koydular acaba kimse alamamış çünkü aşırı ucuzluğun sebebi bu da olabilir

AltDnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Altuğ
bu arada şimdi forumda bi konu gördüm stok yoktu fln diyor herkes 10 tane mi koydular acaba kimse alamamış çünkü aşırı ucuzluğun sebebi bu da olabilir
bana göre herkesin ilgisini o kadar çekmedi RTX 2060 ve pckolik çokta bilinen bir site değildi. RTX 3060 ve Vatanbilgisayar olunca herkes akın etmiş olabilir.

bro ucuza toplamasından bizene karı zararı bizi ilgilendirmiyor sonuçta ucuza toplamamışmı al geç işte
Dostum forumla alakan yoksa tıklamayabilirsin insanların sorgulamasına karışmak yerine.

Besim Tibuk

80+ Gold
Nasıl kâr ediyorlar? Zararla mı satıyorlar bunları o zaman?
TV reklamı 300.000 TL diyelim.
Onun yerine o paraya sistem dağıtır hem sosyal medya reklamını hem de kullanıcı reklamı yapar.

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
bana göre herkesin ilgisini o kadar çekmedi RTX 2060 ve pckolik çokta bilinen bir site değildi. RTX 3060 ve Vatanbilgisayar olunca herkes akın etmiş olabilir.

Dostum forumla alakan yoksa tıklamayabilirsin insanların sorgulamasına karışmak yerine.
sana sorgulamanda başarılar çok önemli bi konu üstüne iyice düşün olmadı vatanı ara hesap sor (y)(y)

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
Baran Çelik
PC Hocası da söylemiş bunu. 17K bu sistemi toplamak normalde ve 5K indirim yapılan bu sistemden kâr etmeleri pekte mantıklı gelmiyor :D

Aynı ürünü 1 ayda satmakta aynı parayı getirmez mi?

Yani bir ürünü kısa sürede çok satınca birileri ona para ödüyor da biz mi bilmiyoruz?
Evet ama aynı parayı bir günde kazanmakla aynı mı?

Top Bottom