YazılımKafa
80+ Silver
Yine 8 gb koyarsa artık tepkiler iyice artar. 4000 serisinde yetmiyor 5000 serisinde hiç yetmez.8 GB olur ama yanına bir bahane bulur.
Yine 8 gb koyarsa artık tepkiler iyice artar. 4000 serisinde yetmiyor 5000 serisinde hiç yetmez.8 GB olur ama yanına bir bahane bulur.
Bence en az 12G koyarlarYine 8 gb koyarsa artık tepkiler iyice artar. 4000 serisinde yetmiyor 5000 serisinde hiç yetmez.
kaliteli üretiyorlarda dlss için 6k 7k fazladan para verecek gücüm yok hocamNvidia'da ozan suratıma baksın diye ayaklarının altına yatıyordu zaten Nvidia kadar kaliteli ekran kartı üreten firma yoktur
Mesaj otomatik birleştirildi:
FSR teknolojisi nvidianın altında kalmasınlar diye piyasada ismi olsun diye ortaya çıkan bir teknoloji
Türkiyenin çoğunluğu 5080 alıyor 5090 alan tek tük insan var ama ilk çıktığı vakit 5090ı piyasasının altında 80'e yakalarsam veyada 70'e direkt kaparımRTX 4090 şu an 80bin lirayken bunun 100binden aşağıda olmasını beklemeyin.
12 den aşağısı hiç kurtarmaz. 16 falan olması lazım ama tabii ki nvidia böyle bir şey yapmaz. 12 koyar sonra 16 lık model çıkarırlarBence en az 12G koyarlar
Bence artık amd salıcak 80 serisini 70 e rakip olucaklar.AMD ye bağlı cidden. 5090 zaten rakipsiz olur ama 5080 büyük ihtimalle AMD nin ek güçlü kartına rakip olarak ayarlanır. AMD iyi iş çıkaramazsa bu kartı yine çok zayıf görebiliriz.
Onuda boşverdim ben 5050 çıkartacaklar'mı diye düşünüyorum rtx3050-4050 ye karşı 6-8gb vram koyupta hadi yine iyisiniz derlerse5090 ın belleğini boşverin 5060-5070 modellerinin belleği ne olacak onu merak ediyorum. Nvidia bellek cimriliğini devam ettirmez umarım. 4070 laptop um var oyunlarda bellek yetersiz diye fps düşürüyor. Bi dünya para verip alıyoruz bunların bellek cimriliğinden düzgün kullanamıyoruz
Amd 8000 serisinde birçok kart yerine ciddi anlamda Nvidia'nın 5000 serisindeki kartına rakip sayılabilecek tek bir kart çıkartmalı ve 8000 serisinde sadece saf güç odaklı oynamamalı bence driverlarda'ki doku formatına ve fsr desteğine ciddi anlamda bir keskinleştirme kazandırmalı nereye kadar fiyat performans ilerleyebilir 5000 serisine karşı onu bilememBence artık amd salıcak 80 serisini 70 e rakip olucaklar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O değilde ben büyüklüğünü merak ediyorum
Dışarıda serin havada ısınmasın diye böyle kullanacağız.O değilde ben büyüklüğünü merak ediyorum