Neler Yeni

PC hocası sistem yeni stok geldi

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,451
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hocam olay zaten bu. Şimdi karşıda RX6600 xt ve r5 5500 lü bir sistem var. Haliyle güç istiyorlar. 550w genelde bu sistem için sınır gibi bir şey fakat sınırda olduğu için kaliteli bir marka kullanılmalıydı. Zamanla sorun çıkarma ihtimali yüksek.
Güç istemiyorki, AMD ekran kartları rakibine göre çok daha az güç çekiyor. O işlemciyle ikisi toplasan 200-300W arası bir güç çeker tam yükte. Güç kaynağının yarısını falan kullanmış oluyor.

rado2373

80+
beyler niye pus için aynı şeyleri yazıp duruyonuz ne zaman sonradan değiştini gördünüz şimdi almayın diğer sistemi alın fiyatlar düşüyor zaten başka zaman över durursunuz ben eleştirince bazen stok bitiyor hemen diye bana yüklenirsiniz garipsiniz cidden

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
@Mehmet Yılmaz 2 adet Cooler Master 1250W 80+ Platinum PSU'mun nasıl yandığını sen mi anlatırsın ben mi anlatayım :) böyle şeyler hep olur bir yerden örnek verilmez ama bu demek değildir ki her PSU alınır bunu demiyorum ama bir konu ile bu işler çözülmez bütçeniz neye yetiyorsa ona yönelin.
Şöyle bir şey var cooler master yandı diye ona en kötü marka diyemessin illa olur ama şöyle bir şey bar tabikide cooler master daha üst bir marka örnek vereyim cooler masterı 3.senesinde yanıyorsa gamepower 1.5. Senesinde yanar böyle şeyler hep olur demişsiniz iyi bi psu olursa hep olmaz olmaz demiyorum hep olmaz insanlarında her ay bi psu değiştircek imkanları da yok halleride yok

bextrium

80+
Sharkoon 650w 80+ Zero Rpm ile 2 tane 6600xt 1 tane 6600 1 tane de 5500xt çalıştırıyorum. 🙂

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,451
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Şöyle bir şey var cooler master yandı diye ona en kötü marka diyemessin illa olur ama şöyle bir şey bar tabikide cooler master daha üst bir marka örnek vereyim cooler masterı 3.senesinde yanıyorsa gamepower 1.5. Senesinde yanar böyle şeyler hep olur demişsiniz iyi bi psu olursa hep olmaz olmaz demiyorum hep olmaz insanlarında her ay bi psu değiştircek imkanları da yok halleride yok
Cooler Master yandı diye kötü marka diyemiyorsun ama Gamepower ya da diğerleri yanınca niye diyebiliyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Cooler Master yandı diye kötü marka diyemiyorsun ama Gamepower ya da diğerleri yanınca niye diyebiliyorsun?
Cevabı mesajımda var zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

KAFAYI YİCEM, yav kardeşim onu diyorum zaten Allah için yorum yazma. Yazdığımı anlamaya çalıştın...
Tamam abicim ben daha yazmıyorum bu konuyla alakalı allah razı olsun emek vermişsin alana hayırlı olsun mükemmel sistem helal olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

en iyi sistem m1

GazzeliAtalay

80+ Bronze
@Abdullah Hacıgül biraz daha güncel sistem Nvidia kart. Kasa ve psu seninkine oranla daha bilindik ve tercih edilen modeller. Mesh kasa toplam 4 fan.

Bence insanlar buna bakıyor. Ben İntel 9999 olan sistemi beğendiğimi söyledim düşünenlere tavsiye etttim yakın bir arkadaşıma aldırdım.

Senin sisteme kötü demem. Kesinlikle F/P. Ama sen kendin de videosunu yaptın insanlar Nvidia kartı daha çok talep ediyor Üstelik i3 12. Nesille birlikte çok iyi ikili oldu. Bende Sıvı soğutmalı 6900xt denk getirmeseydim 3080 alacaktım.

Zaten Sen pchocası ve 1-2 kanal daha olmasa sistem alınmıyor.

Burda bazı armut beyinliler “kesin almayın çok kötü “ vs diyor onları zaten direkt banlayın çoluk çocuk. Ama yukardaki sebepler insanları gerçekten etkiliyor.

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Cooler Master yandı mı ya çok az kişide sorun çıkarıyor ama Gamepower genelde çoğu kişi tarafından sorun yaşandığı için yandı mı kötü denilmeye layık bir PSU.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Cooler Master yandı mı ya çok az kişide sorun çıkarıyor ama Gamepower genelde çoğu kişi tarafından sorun yaşandığı için yandı mı kötü denilmeye layık bir PSU.
Gamepower'ı savunmuyorum ama yorumun uydurma. Kanıt? istatistik? RMA oranı? yok.

Top Bottom