Neler Yeni

PC hocası sistem yeni stok geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Özgür Turan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Oyun, Bilgisayar

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Efe
aynen öyle. abdullahın sisteme olmamış diyince sanki taner beyin sistemine olmuş demişiz gibi dönüş. üstelik konuyu kilitlerken yanıtladıgı mesajı bastan sona yanlıs anlamıs arkadaşa gereksiz sert cıkmıs ama geri söz hakkı vermeden tak kitliyor. çok demokratik bir ortam.
klasik tc.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Kürşat
Öncelikle Psu'ya gelirsek; ben 2 yıldır performax kasa ve psu kullanıyorum. Yeri geldi 5500xt ile, yeri geldi 6600xt ile kullandım. Bana mısın demedi. Hala da sapasağlam kullanıyorum ve kullandığım modeli de gönül rahatlığıyla insanlara önerebilirim. Önyargılarınızı yıkın arkadaşlar.

Abdullah kardeşimin tavrına gelecek olursak; evet gereğinden fazla sert bir üslup kullanıyor, ancak haklı olduğu kısımlar mevcut. Fakat kendini konumlandırdığın bu mevkide maalesef ki olumsuz eleştiri ve kötü yorumlara maruz kalman kaçınılmaz. Böyle agresif olmak yerine emin ol gülüp geçsen senin için daha iyi olur. Ki sen firmalara en büyük eleştirileri gönül rahatlığıyla yapabilen bir insansın. @Abdullah Hacıgül
Bir PSU'nun bir kişide yanması kronik sorunlu olduğunu göstermez. Aynı zamanda kullandığın üründe sorun yaşamaman da sorunsuz olduğunu göstermez. Bu algılar çok yanlış. Aynı şey diğer ürünler için de geçerli.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Efe
Bir PSU'nun bir kişide yanması kronik sorunlu olduğunu göstermez. Aynı zamanda kullandığın üründe sorun yaşamaman da sorunsuz olduğunu göstermez. Bu algılar çok yanlış. Aynı şey diğer ürünler için de geçerli.
bizim oranın elektriği çok gidiyor açıkcası, bu sistem alsam 1 aya kalmaz patlar eminim.

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Aynen işlemcisi sayesinde sistemden de GTX 1660 performansı alırsın maşallah çok iyi tercih.
Valla ben anlamıyorum.Bu işlemci alınmaz diye video yaptın ama insanlar hala tercih ediyor enteresan valla.Başıma silah dayasalar almam 4500'ü 😅

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Bu PSU bir kişide değil çoğu kişide sıkıntı yaratmis gibi.En kötü satarsınız üstüne iyisini aliverirsiniz

bextrium

80+
Bu satılan bütün elektronik ürünler için geçerli. En pahalı markadan tut en ucuza kadar.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,635
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
abi https://forum.donanimarsivi.com/konu/1050w-gamepower-psuum-patladi.286352/ bunun gibi hem burada hem de şikayet varda bir sürü konu var. Kimse ağzı yanmadan kötü tecrübe yazacağını sanmıyorum
Onun 2-3 katı fiyatındaki markalı güç kaynakları bile patlayabiliyor. Bunlar geçerli bir örnek değil ki? RTX 3090 modellerinde de kapasitor sorunu olmuştu dünya para kartlar bunlar. Olay sadece marka mevzusu değil, teknoloji baştan sona şans işidir.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Onun 2-3 katı fiyatındaki markalı güç kaynakları bile patlayabiliyor. Bunlar geçerli bir örnek değil ki? RTX 3090 modellerinde de kapasitor sorunu olmuştu dünya para kartlar bunlar. Olay sadece marka mevzusu değil, teknoloji baştan sona şans işidir.
Bir PSU patladı diye dandik olacak değil alınan üründe sıkıntı çıkmıştır. Fakat Gamepower bir psu kalitesizdir yani diğer rakiplerine göre patlama olasılığı genel olarak daha fazla diyemez miyiz?

Top Bottom