- En İyi Cevap
- 4
Aynen bak tahmin ettiğim gibi.Yok abi testleri paylasmamislar almanızı önermem gibi bir şey demistin
Aynen bak tahmin ettiğim gibi.Yok abi testleri paylasmamislar almanızı önermem gibi bir şey demistin
Kanka ben şunu anlamıyorum bak kim olursa olsun hangi editör olursa olsun onun lafını dinlemiyor hoopp anonim biri çöp yazdı ya o sözü referans alıyor ben sadece buna sinirleniyorum.
Şuanki m1 yerine bunu tercih ederim
klasik tc.aynen öyle. abdullahın sisteme olmamış diyince sanki taner beyin sistemine olmuş demişiz gibi dönüş. üstelik konuyu kilitlerken yanıtladıgı mesajı bastan sona yanlıs anlamıs arkadaşa gereksiz sert cıkmıs ama geri söz hakkı vermeden tak kitliyor. çok demokratik bir ortam.
Bir PSU'nun bir kişide yanması kronik sorunlu olduğunu göstermez. Aynı zamanda kullandığın üründe sorun yaşamaman da sorunsuz olduğunu göstermez. Bu algılar çok yanlış. Aynı şey diğer ürünler için de geçerli.Öncelikle Psu'ya gelirsek; ben 2 yıldır performax kasa ve psu kullanıyorum. Yeri geldi 5500xt ile, yeri geldi 6600xt ile kullandım. Bana mısın demedi. Hala da sapasağlam kullanıyorum ve kullandığım modeli de gönül rahatlığıyla insanlara önerebilirim. Önyargılarınızı yıkın arkadaşlar.
Abdullah kardeşimin tavrına gelecek olursak; evet gereğinden fazla sert bir üslup kullanıyor, ancak haklı olduğu kısımlar mevcut. Fakat kendini konumlandırdığın bu mevkide maalesef ki olumsuz eleştiri ve kötü yorumlara maruz kalman kaçınılmaz. Böyle agresif olmak yerine emin ol gülüp geçsen senin için daha iyi olur. Ki sen firmalara en büyük eleştirileri gönül rahatlığıyla yapabilen bir insansın. @Abdullah Hacıgül
bizim oranın elektriği çok gidiyor açıkcası, bu sistem alsam 1 aya kalmaz patlar eminim.Bir PSU'nun bir kişide yanması kronik sorunlu olduğunu göstermez. Aynı zamanda kullandığın üründe sorun yaşamaman da sorunsuz olduğunu göstermez. Bu algılar çok yanlış. Aynı şey diğer ürünler için de geçerli.
Valla ben anlamıyorum.Bu işlemci alınmaz diye video yaptın ama insanlar hala tercih ediyor enteresan valla.Başıma silah dayasalar almam 4500'üAynen işlemcisi sayesinde sistemden de GTX 1660 performansı alırsın maşallah çok iyi tercih.
Bu PSU bir kişide değil çoğu kişide sıkıntı yaratmis gibi.En kötü satarsınız üstüne iyisini aliverirsinizBir PSU'nun bir kişide yanması kronik sorunlu olduğunu göstermez. Aynı zamanda kullandığın üründe sorun yaşamaman da sorunsuz olduğunu göstermez. Bu algılar çok yanlış. Aynı şey diğer ürünler için de geçerli.
Bu satılan bütün elektronik ürünler için geçerli. En pahalı markadan tut en ucuza kadar.Bir PSU'nun bir kişide yanması kronik sorunlu olduğunu göstermez. Aynı zamanda kullandığın üründe sorun yaşamaman da sorunsuz olduğunu göstermez. Bu algılar çok yanlış. Aynı şey diğer ürünler için de geçerli.
Onun 2-3 katı fiyatındaki markalı güç kaynakları bile patlayabiliyor. Bunlar geçerli bir örnek değil ki? RTX 3090 modellerinde de kapasitor sorunu olmuştu dünya para kartlar bunlar. Olay sadece marka mevzusu değil, teknoloji baştan sona şans işidir.abi https://forum.donanimarsivi.com/konu/1050w-gamepower-psuum-patladi.286352/ bunun gibi hem burada hem de şikayet varda bir sürü konu var. Kimse ağzı yanmadan kötü tecrübe yazacağını sanmıyorum
Ryzen 5 5500 ü oneriyormuyduValla ben anlamıyorum.Bu işlemci alınmaz diye video yaptın ama insanlar hala tercih ediyor enteresan valla.Başıma silah dayasalar almam 4500'ü![]()
Ne muhabbetler var da yeri değilValla ben anlamıyorum.Bu işlemci alınmaz diye video yaptın ama insanlar hala tercih ediyor enteresan valla.Başıma silah dayasalar almam 4500'ü![]()
Bir PSU patladı diye dandik olacak değil alınan üründe sıkıntı çıkmıştır. Fakat Gamepower bir psu kalitesizdir yani diğer rakiplerine göre patlama olasılığı genel olarak daha fazla diyemez miyiz?Onun 2-3 katı fiyatındaki markalı güç kaynakları bile patlayabiliyor. Bunlar geçerli bir örnek değil ki? RTX 3090 modellerinde de kapasitor sorunu olmuştu dünya para kartlar bunlar. Olay sadece marka mevzusu değil, teknoloji baştan sona şans işidir.