Neler Yeni

PC hocası sistem yeni stok geldi

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Gamepower PSU ya güvenen görmedim.Benim kuzenim de de vardı ve bum
Dostum tabi başka alternatifiniz varsa başka alın ben de 20K'ya sistem kurup ilk önce Corsair bakarım ama 2 yıl önce ulan harbiden bu PSU'lar yanıyor mu diye edit PC'nin birine taktım bak yemin ediyorum unutmuşum PSU'yu orada 2 sene geçmiş çıt yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Dostum tabi başka alternatifiniz varsa başka alın ben de 20K'ya sistem kurup ilk önce Corsair bakarım ama 2 yıl önce ulan harbiden bu PSU'lar yanıyor mu diye edit PC'nin birine taktım bak yemin ediyorum unutmuşum PSU'yu orada 2 sene geçmiş çıt yok.
Doğrudur abi .

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Hocam cidden pc işini çok iyi yapıyorsun fakat fazla sert yaklaşıyorsun eleştirilere. Sadece rakiplerine güç veriyorsun böyle yaparak.
Kanka ben şunu anlamıyorum bak kim olursa olsun hangi editör olursa olsun onun lafını dinlemiyor hoopp anonim biri çöp yazdı ya o sözü referans alıyor ben sadece buna sinirleniyorum.

bextrium

80+
Öncelikle Psu'ya gelirsek; ben 2 yıldır performax kasa ve psu kullanıyorum. Yeri geldi 5500xt ile, yeri geldi 6600xt ile kullandım. Bana mısın demedi. Hala da sapasağlam kullanıyorum ve kullandığım modeli de gönül rahatlığıyla insanlara önerebilirim. Önyargılarınızı yıkın arkadaşlar.

Abdullah kardeşimin tavrına gelecek olursak; evet gereğinden fazla sert bir üslup kullanıyor, ancak haklı olduğu kısımlar mevcut. Fakat kendini konumlandırdığın bu mevkide maalesef ki olumsuz eleştiri ve kötü yorumlara maruz kalman kaçınılmaz. Böyle agresif olmak yerine emin ol gülüp geçsen senin için daha iyi olur. Ki sen firmalara en büyük eleştirileri gönül rahatlığıyla yapabilen bir insansın. @Abdullah Hacıgül

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Reis iyoye iyi kötüye kötü alinmaca yok. Keşke biraz daha bekleyip daha güzel bir sistem ciksaymis, sağlık olsun.
Kardeşim şuan bu sistem rakipsiz. Ama sen dersen ki "abi ben senden 9999TL" bekliyordum ben bunu anlarım. Ama i3-2060 lı sisteme bayılıp bu sistem neden 9999 olmadı diyen adama "hoop hemşerim nereye?" derim. Olay tamamen bu bu kadar

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Öncelikle Psu'ya gelirsek; ben 2 yıldır performax kasa ve psu kullanıyorum. Yeri geldi 5500xt ile, yeri geldi 6600xt ile kullandım. Bana mısın demedi. Hala da sapasağlam kullanıyorum ve kullandığım modeli de gönül rahatlığıyla insanlara önerebilirim. Önyargılarınızı yıkın arkadaşlar.

Abdullah kardeşimin tavrına gelecek olursak; evet gereğinden fazla sert bir üslup kullanıyor, ancak haklı olduğu kısımlar mevcut. Fakat kendini konumlandırdığın bu mevkide maalesef ki olumsuz eleştiri ve kötü yorumlara maruz kalman kaçınılmaz. Böyle agresif olmak yerine emin ol gülüp geçsen senin için daha iyi olur. Ki sen firmalara en büyük eleştirileri gönül rahatlığıyla yapabilen bir insansın. @Abdullah Hacıgül
Abdullah abi o PSU yu onermemeisti geçen sene
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim şuan bu sistem rakipsiz. Ama sen dersen ki "abi ben senden 9999TL" bekliyordum ben bunu anlarım. Ama i3-2060 lı sisteme bayılıp bu sistem neden 9999 olmadı diyen adama "hoop hemşerim nereye?" derim. Olay tamamen bu bu kadar
Ya reis şimdi o adamdan beklenen farklı sen den beklenen farklı .

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4

Belki haklısın eleştirin için teşekkürler ama ben her zaman seviyeli bu şekilde olan eleştirilere hep olumlu yaklaştım. Sistemde 2K indirim yapıp "neden 3K indirim yapmadın" diye tavır görünce insan bir afallıyor. Yani bunlar hoş şeyler değil.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
Bence 12 k ya 6600xt, 12100f sistem toplanabilirdi. Rgb ram gereksiz misal. Sevilen marka bi kart değil. Suan sapphire nitro 6600xt 7150 lira ustune de diger parcalar cikardi minimal pazarlikla. Çok abonen var sana tamam demeyecekler de kime diyecekler

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Abdullah abi o PSU yu onermemeisti geçen sene
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ön yargım olmaz "kullanmadım bilmiyorum" demişdir. Bilmediğim için de tercih etmem çünkü hiç örnek içerik yoktu.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Bence 12 k ya 6600xt, 12100f sistem toplanabilirdi. Rgb ram gereksiz misal. Sevilen marka bi kart değil. Suan sapphire nitro 6600xt 7150 lira ustune de diger parcalar cikardi minimal pazarlikla. Çok abonen var sana tamam demeyecekler de kime diyecekler
Knka emin ol suyunu sıktık sen de biliyorsun RX 6600 'ler dibin dibini gördü biz buna rağmen fiyat düştük. Bak bu arada ben yorumuna çok okeyim ama RX 6600 XT ile minimum 12400F kullanılmalı.

Top Bottom