Pc İçin Aldığım Gamepad

Reaksiyon skoru
27
Selamlar bu gamepadi aldım pcde oyun oynamak için sizce işimi görür mü?
1000000946.jpg

Logitech f310 ya da f710 al çakma alma sakın bu çakma.Ayrıca ps kolu pc uyumluluğu sıkıntılı.Çok para vermek istersen de xbox kolu alabilirsin.F310 iyidir bana sorarsan.

Hocam xbox kolu almayı düşünüyorum ben de pcde oynamak için rahat olur mu sıkıntı yaşatır mı bilgin var mıdır

Hocam xbox kolu almayı düşünüyorum ben de pcde oynamak için rahat olur mu sıkıntı yaşatır mı bilgin var mıdır
hocam xbox 9. nesil kollar pc için güzel diye biliyorum bende de şuan var kolay bağlanıyor

Bluetooth ile mi bağlanıyorsunuz hocam ben de bluetooth yok maalesef adaptör alacağım
Adaptör pahalı bir şey değil geçen sene 100 liraya mı ne almıştım mis gibi kullanıyorum. Bluetooth ile bağlanıyor oyun kolu da

Al bende var çok iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar bu gamepadi aldım pcde oyun oynamak için sizce işimi görür mü?Alıntıyı görüntüle
Alınmaz yorumları bile 1

Bluetooth ile mi bağlanıyorsunuz hocam ben de bluetooth yok maalesef adaptör alacağım
Tplink ugreen kullanan arkadaşlar vardı memnunlar sormak lazım xbox ın kendisinin adaptörü pahalı biraz

Al bende var çok iyi

Alınmaz yorumları bile 1

Tplink ugreen kullanan arkadaşlar vardı memnunlar sormak lazım xbox ın kendisinin adaptörü pahalı biraz
Rahat oynatıyor dimi kral fc25 oynamak için alacağım ben de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,000
Üyeler
188,196
Son üye
zamanınötesi
Geri