Neler Yeni

PC için DualSense 5 almak mantıklı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed Safa Taşkıran
Bütçe
3000
Selam, internette de gördüm, denilene göre adaptive triggers ve haptic feedback çoğu zaman çalışmıyormuş. Ama son zamanlarda PS accessories uygulaması çıktı, DualSense'in daha iyi çalışmasını ve bu iki özelliğin çalışmasını sağlıyor mu? Veya Steam'de böyle bu özellikleri her oyunda açtıracak bir uygulama vs var mı? Genelde Steam'de oyun oynuyorum ve Sony'nin oyunları indirimdeyken alıyorum ama kolum olmadığı için bekletiyordum DualSense alırım diye sırf bu özellikleri kullanmak için. E şimdi DualSense almak mantıklı mı ve bu özellikler çalışıyor mu yoksa Xbox 9. nesil almak mı daha mantıklı? İleride PS5 alma planım yok. Şu anda DualSense kullanan varsa cevaplarsa çok sevinirim.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Arif
Selam, internette de gördüm, denilene göre adaptive triggers ve haptic feedback çoğu zaman çalışmıyormuş. Ama son zamanlarda PS accessories uygulaması çıktı, DualSense'in daha iyi çalışmasını ve bu iki özelliğin çalışmasını sağlıyor mu? Veya Steam'de böyle bu özellikleri her oyunda açtıracak bir uygulama vs var mı? Genelde Steam'de oyun oynuyorum ve Sony'nin oyunları indirimdeyken alıyorum ama kolum olmadığı için bekletiyordum DualSense alırım diye sırf bu özellikleri kullanmak için. E şimdi DualSense almak mantıklı mı ve bu özellikler çalışıyor mu yoksa Xbox 9. nesil almak mı daha mantıklı? İleride PS5 alma planım yok. Şu anda DualSense kullanan varsa cevaplarsa çok sevinirim.
Hocam DualSense özelliklerini Sony oyunları hariç neredeyse hiç bir oyunda kullanamıyorsunuz. Belirli oyunlar için içinde barındırdığı özellikler güzel ama diğer oyunlarda özellikle tuşların yeri hakkında kafa karışıklığı yaşamaya çok müsait bir gamepad. Benim tavsiyem PC için en mantıklısı her zaman Xbox kolu. Ama ben diğer oyunlarda zorlanmam derseniz Dualsense'de alabilirsiniz.

Opcin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Enes Opçin
dualshock 4 kullandım bir süre. daha sonrasında xbox 9.nesil gamepad aldım. keşke daha önce alsaymışım diye düşündüm. ps5 alma düşüncen yoksa kesinlikle xbox tavsiye ederim

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Çağdaş Alkan
dualshock 4 kullandım bir süre. daha sonrasında xbox 9.nesil gamepad aldım. keşke daha önce alsaymışım diye düşündüm. ps5 alma düşüncen yoksa kesinlikle xbox tavsiye ederim
Hocam neden Xbox , mesela benim dualshock özellikleri pek umurum da değil ps5 de onlari yaşadım güzel bir şey ama olmasa da olur , PC için tercih edilmesinin sebebi oyunlara hızlı tepki mi? Çünkü hiç Xbox kullanmadım pc ye joystick almak için soruyorum

goku010203

80+ Bronze
Vader 4 pro al shopconnectgame den
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xbox kolu kötü

Top Bottom