Öneri PC için FP Gamepad Önerisi

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
759
PC de işimi görücek ağırlıklı olarak God of war , Last of us , spiderman oynayacağım FP kronik sorunsuz GamedPad önerir misiniz? arkadaşlar

almayı düşündüğüm.

Son düzenleme:

bulamadım galiba artık yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gamepower force düşünmüştüm 800-1200 tl satılıyordu 2k ya cıkmış fiyatı hevesim kaçtı

bulamadım galiba artık yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gamepower force düşünmüştüm 800-1200 tl satılıyordu 2k ya cıkmış fiyatı hevesim kaçtı
Gamepower Force'un fiyatının yükselmesi ve aynısı olan Secuzi'nin stokta kalmamasından sonra en f/p gamepad aşağıdakidir. Bu fiyata TMR stickli gamepad bulamazsınız.

daha önce kullanmadımdan soruyorum steam vs uyumluluk için extra bişi kurmama gerek var mı
Hayır. Bunlar X-input gamepadler. Yani Windows Xbox gamepadini nasıl görüyorsa bunları da o şekilde görür. Tak çalıştır kullanırsınız. Ekstra makro vs ayarlamak isterseniz de Key Linker diye bir uygulama vardı sanırım onu mobilden kullanacaksınız.

Bu üründen şaşma
Eksileri malzemesi ve 4 yönlü dpad derim (çok fark etmez)

Bu fiyata daha iyisi yok.

Bu üründen şaşma
Eksileri malzemesi ve 4 yönlü dpad derim (çok fark etmez)

Bu fiyata daha iyisi yok.
Hocam ne yaptınız yahu :D arkadaş 2k için çok dedi. Herkes biliyor Cyclone 2'nin iyi olduğunu zaten. Arkadaşın bütçesine uygun bir model önerdik.

Hocam ne yaptınız yahu :D arkadaş 2k için çok dedi. Herkes biliyor Cyclone 2'nin iyi olduğunu zaten. Arkadaşın bütçesine uygun bir model önerdik.
He ben bütçeyi görmemişim battle axe görünce 3000tl bütçesi var sandım.

3k bütçeye de çıkabilirim değer mi o konuda emin değilim , Thunderobot g30s işimi görür çünkü AAA tarzı oyunlarda takılcam genelde FPS ve ya rekabet amacım yok

3k bütçeye de çıkabilirim değer mi o konuda emin değilim , Thunderobot g30s işimi görür çünkü AAA tarzı oyunlarda takılcam genelde FPS ve ya rekabet amacım yok
Fazlasıyla işinizi görecektir hocam. Daha özellikli bir şey arıyor olsanız Vader 5 Pro veya Gamesir G7 Pro da önerirdik ama bence bir gamepade 4k'dan fazla vermek gereksiz. Yapabilecekleri sınırlı bunların. Direksiyon seti değil ki oynanışa fark ettirsin o kadar :D

Geri